Hotpoint FMSF 702 B EU L, mașină clasa A++ cu 1000 rotații

Pentru cineva interesat de o mașină de spălat cu capacitate mare de spălare recomand modelul Hotpoint FMSF 702 B EU L. E un model perfect pentru a spăla 7 kilograme de rufe cu un consum redus de curent întrucât are clasa A++.
Cred că o să vă încânte și faptul că aparatul are motor conceput așa încât să fie silențios, iar sistemul de suspensie absoarbe orice vibrație chiar și în timpul centrifugării.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e eficient din toate punctele de vedere. Se poate vedea că are un panou de comandă simplu așa încât să poată fi utilizat cu ușurință și de cei care sunt obișnuiți cu modelele vechi.


Avantaje

Modelul de față vine cu un consum mic de curent întrucât are clasa A++ de eficiență energetică cu un consum standard de 1,01 kWh.
Are un număr mare de programe (mai exact 16) așa încât să aveți câte unul pentru orice tip de țesătură.
Este un aparat certificat Woolmark Platinum Care, acest lucru presupunând că aparatul are grijă de țesături așa încât să fie ca noi chiar și după 20 de cicluri de spălare.
Are simbolul Ecotech care reprezintă un standard înalt de eficiență energetică sau la spălare. Deci, electrocasnicul de față e unul de top.

Dezavantaje

Nu are mai multe rotații pe minut. Ar fi fost bine să aibă 1000 rotații. Mai multe rotații ar fi fost folositoare întrucât ar fi stors mai bine hainele.
Nu ar fi fostă rău dacă ar fi avut uscător incorporat așa încât să fie un aparat 2 în 1. Acest lucru v-ar fi ajutat în a economisi spațiu întrucât nu ar fi fost nevoie și pentru un uscător.

Concluzie

Pentru cei interesați de un aparat complet pentru a spăla o cantitate de până în 7 kilograme recomand acest model Hotpoint FMSF 702 B EU L (cunoscut și ca FMSF 702B).
Din clipul de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa