Hotpoint FMG 723MB EU M, mașină de spălat cu motor trifazat

O mașină de spălat cu capacitate de spălare mare și care nu costă multe este Hotpoint FMG 723MB EU M. Această serie e una destul de populară deoarece oferă multe modele ca și acesta, dar nu aș vedea de ce v-ar interesa ceva mai puțin performant. În general, modelele scumpe sunt cam la fel de performante doar că au niște tehnologii care oferă rezultate mai bune și fac aparatul mai eficient. Dacă bugetul e destul de mare, atunci merită să optați pentru un uscător de rufe care poate avea un preț similar.

Sunt destul de multe modele care au caracteristici similare în acest buget, dar nu sunt chiar atât de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hotpoint FMG 723MB EU M

Puteți încărca până la 7 kg de rufe și spun asta deoarece unele programele nu permit o încărcătură prea mare (acele rufe necesită un tratament special). Chiar dacă nu are un ecran LCD, informația e destul de vizibilă pentru că are tehnologie LED și un fundal negru. Specificațiile tehnice ale acestui model sunt suficient de bune: centrifugare de 1200 RPM, capacitate maximă de 7 kg și clasă de eficiență energetică A+++.

Are 16 programe de spălare, iar câteva dintre acestea sunt mai speciale. Oricum, programele standard vor fi cele mai des utilizate și mă refer la cele rapide care oferă rezultate foarte bune, că doar aveți rufe puțin murdare/trasnpirate.

Păreri pro și contra

Consumul de resurse depinde și de programul de spălare ales, dar e suficient de mic la un model cu eficiență energetică A+++ și cu un program scurt sau eco. Combinația de alb cu negru e destul de plăcută deoarece sunt evidențiate destul de bine ușa și ecranul LED.

Hotpoint FMG 723MB EU M arată foarte bine și poate fi folosit cu ușurință datorită faptului că sunt prezente toate informațiile pe panoul de control. Prezentarea din clipul de jos e cu un alt model din aceeași serie, dar care arată la fel ca și cel de sus. Oricum, nu cred că ați alege un astfel de model doar pentru că arată într-un anumit fel.

Te-ar mai putea interesa