Hotpoint FKQ61K, cuptor incorporabil electric

Cuptorul incorporabil Hotpoint FKQ61K e unul dintre multele modele electrice și spun asta deoarece nu prea se mai fabrică pe gaz. Nici nu prea văd rostul, dacă chiar vreți un randament mai mare pentru o friptură, o puteți face și pe un grătar or pe o plită cu gaz. Se observă din poza de jos că e o variantă cu control mecanic dar care e la fel de funcțional precum ce digital. Adică oferă aceleași funcții, doar că la cel electronic nu veți găsi cele trei butoane, dar veți găsi un ecran digital însoțit de câte butoane cu care să ajustați setările. Deci o alternativă ar putea fi un cuptor mai modern și ceva mai scump.

Prețul acestui model e unul foarte bun și designul e și el plăcut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

E bine să verificați și capacitatea acelui cuptor deoarece sunt modele mai mari ori mai mici. Acesta e unul cu capacitate de 59 de litri și e ok pentru puterea oferită. Puterea grill-ului e undeva la 2.7 kW iar cea a cuptorului e cam tot pe acolo. Trebuie să menționez că are multe opțiuni și se pot observa numărul mare de pictograme din jurul butoanelor. Astfel oferă 6 programe de coacere, dar și un program pentru pizza. Consumul energetic e și el important și nu e la fel ca și al alte electrocasnice. În acest caz e clasa A care o întâlnim la multe astfel de cuptoare. Cele cu eficiență mai ridicată oferă tehnologii mai avansate și izolație și mai bună.

Ușa cuptorului e din sticlă neagră (2 straturi), la interior sunt 2 grilaje. Bineînțeles e însoțit de un ventilator și de timer (mecanic). Instalarea sa nu e simplă și e bine să țineți cont de dimensiunile părții care trebuie incorporată și nu a părții frontale. Deci ar fi indicat să achiziționați întâi incorporabilele și apoi mobilierul. Combinația de negru cu argintiu e perfectă, dar ar fi indicat să alegeți și o plită neagră ori argintie.

Plusuri: prețul e destul atractiv comparativ cu concurența, designul elegant, are grill, multe funcții și programe pentru un control mecanic.
Minusuri: nu prea are.

Hotpoint FKQ61K poate fi alegere perfectă pentru o bucătărie modernă și chiar dacă e mai scump decât un aragaz, oferă ceva mai multe soluții și se incorporează perfect pentru a nu ocupa spațiu în plus.

Te-ar mai putea interesa