Hotpoint FK G X/ HA S, cuptor pe gaz cu Dual Flow System

Hotpoint FK G X/ HA S e un cuptor adresat celora interesați de un aparat care să arate bine și care să poată găti o cantitate mare de alimente.
Acest model face parte din gama Luce în care tehnologia avansată e îmbinată cu designul.
Un cuptor precum acest FK G X/ HA S e perfect pentru cei interesați de un model clasic ca utilizare și care să coacă uniform orice doriți.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se prezintă excelent din toate punctele de vedere.


Avantaje

Vine cu caracteristica Dual Flow System (ventilare tangențială) care presupune că în orice punct al cuptorului va fi căldură. Aceasta permite aerului să circule în orice direcție, iar aerul e răspândit în mod omogen. Are și un dispozitiv de control electronic care gestionează coacerea și menține constantă radiația de căldură.
Fiind un aparat alimentat pe gaz acesta deține și aprindere electrică pentru ca dvs să nu folosiți chibrituri sau o brichetă.
Ca niște caracteristici sau dotări mai speciale ar fi rotisorul și grill-ul.
Greutatea e una de 31,5 kilograme, iar asta presupune că două persoane îl pot deplasa ușor pentru instalare.

Dezavantaje

Controlul nu e unul electronic cu touch, ci e vorba despre unul mecanic cu butoane. (Dacă vă trebuie ceva mai avansat atunci vă recomand modelul FI6 874 SP IX HA care e electric, multifuncțional și cu un volum mai mare.)
Capacitatea e una medie de 60 litri. Putea fi mai mare ca și capacitate.

Concluzie

Hotpoint FK G X/HA S e un model de top pe gaz disponibil pe o culoare premium. Sunt de părere că inox e o culoare care se potrivește în orice bucătărie, indiferent de culoarea mobilei ori a restului electrocasnicelor.
Se poate spune că e un model eficient energetic având clasa A de eficiență energetică. Înainte de a cumpăra un astfel de aparat e bine să ne uităm și cât consumă pentru că la unele ne recuperăm banii investiți prin facturi mici la utilități.

Te-ar mai putea interesa