Hotpoint FK 537 0 X/HA, păreri cuptor de 59 litri cu clasa A

Pentru persoanele interesate de un cuptor incorporabil recomand modelul Hotpoint FK 537 0 X/HA care vine cu o capacitate medie de 59 litri. E un model echipat cu 5 programe așa încât să puteți găti rapid diverse mâncăruri.
Din imaginea de alături se poate observa un design minim, dar și elegant. În felul acesta aparatul o să se integreze perfect în decor.

Hotpoint FK 537 0 X/HA e un cuptor modern ca design și dotări, fiind adresat celora care vor un produs de la un producător britanic. Chiar dacă e un cuptor din clasa de mijloc, construcția e una solidă. Aparatul fiind realizat din inox și ușa e din sticlă. Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 60x60x67 îxlxa cm. Vine la un pret bun Vezi prețul special de azi ».

Păreri pro și contra

Acest cuptor are mai multe aspecte pozitive și câteva negative de care trebuie să țineți cont.

Pro

  • Dimensiunile sunt unele standard, iar greutatea e de 35 kilograme. Niște dimensiuni standard ajută deoarece o să aveți mai puține bătăi de cap cu mobilierul.
  • Consumul energetic e de 0,99 kWh per ciclu, fiindu-i atribuită clasa A.
  • Construcția e una solidă, iar faptul că e din inox ne lasă impresia că va ține o veșnicie.
  • Este echipat cu grătar așa încât să puteți prepara anumit mâncăruri atunci când afară nu e vreme optimă pentru așa ceva.
  • Panoul de comandă e unul modern, iar ecranul e unul mare și ușor de citit.

Contra

  • Nu dispune de facilități smart precum controlul de pe un telefon.
  • Nu are rotisor, iar dacă vreți o alternativă cu așa ceva atunci recomand Arctic AROIM25603X sau Hansa BOEI69573

Concluzia mea referitoare la acest model e că merită investiția dacă vreți ceva ușor de folosit, cu aspect și funcționalitate premium.

Te-ar mai putea interesa