Hotpoint FIT 804 H OW HA, cuptor rustic bej

Cuptorul incorporabil Hotpoint FIT 804 H OW HA e mult diferit față de majoritatea variantelor disponibile și se vede după design, dar și interiorul e unul foarte spațios. Chiar dacă nu e cel mai avansat cuptor în acest preț, chiar oferă ce aveți nevoie și aici mă refer la cele 8 programe, dar și o funcție de autocurățare. Astfel de cuptoare se potrivesc doar în bucătărie în stil rustic, de aceea restul aparatelor trebuie să fie în același stil. Timerul analog arată foarte bine pe aceste tipuri de cuptoare și e la fel de util ca și cel digital.

Designul acestui model e unul retro și e pe culoarea bej, iar timerul nu putea fi unul digital. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard chiar dacă nu arată ca și modelele clasice, are o alimentare electrică și dotări satisfăcătoare. Cu alte cuvinte nu aveți nevoie de mai mult și aveți ca urmare niște programe interesante: coacere, grill, convecție, dezghețare și altele. Temporizatorul e obligatoriu dacă vreți să nu uscați prea tare preparatul sau să-l ardeți, iar acesta e perfect dacă reperați anumite rețete. Puteți găti sau coace ori ce cu acesta și nu e necesar de cel mai scump model de la acest brand.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e tot mai mic cu fiecare generație, iar performanțele acestor aparate sunt date de ventilator dar și de puterea grill-ului. Are multe programe un astfel de cuptor și pot fi văzute numeroasele pictograme din jurul butonului din stângă, unde ne arată și acea funcție care o puteți folosi pentru a curăța cavitatea sa. În acest caz e vorba de un model cu capacitate de 73 litri și o capacitate atât de mare permite să gătiți mai mult, însă e importantă și puterea sa (poate varia în funcție de programul ales).

Hotpoint FIT 804 H OW HA are funcție de autocurățare pentru a vă ușura munca pentru că acum e mult mai ușor să curățat interiorul. Mai există și alte tipuri de autocurățare – hidrolitică și pirolitică, care le găsim pe modele similare însă bugetul nu poate fi același în acele cazuri.

Te-ar mai putea interesa