Hotpoint FIT 804 H AV, cuptor incorporabil cu hidroliză

Cuptorul incorporabil Hotpoint FIT 804 H AV are un design rustic care poate fi observat destul de ușor: culori specifice, timer analog, margini rotunjite și un mâner ușă subțire. Cuptoarele moderne au linii mai drepte, culori diferite, suprafețe lucioase și taste touch. Oricum, indiferent pentru care stil veți opta rezultatele obținute vor fi aceleași. Pot exista pachete promo sau alegeți care plită vi se pare mai bună ori potrivită pentru acest cuptor.

Funcția de autocurățare e prezentă doar la modelele ceva mai scumpe și la acesta e prin hidroliză (cu abur). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea sa de 73 de litri nu prea vă interesează pentru că nu e ca și aparatele frigorifice în care veți pune multe alimente. Totuși, sunt multe cuptoare care vă permit să coaceți două tăvi în același timp, dar aici mă refer strict la prăjituri.

Panoul de control cu timer analogic arată foarte bine pentru că ne dorim un aparat rustic. Plita pe gaz nu oferă prea multe dotări, dar prețul nu trebuie neglijat pentru că poate fi puțin mai mare decât în cazul plitelor moderne. În general, prețurile sunt destul de justificate de calitatea materialelor, puterea plitei și dacă e prezent un arzător Wok sau nu.

E important ca un cuptor să aibă convecție aer fierbinte pentru a putea încălzi cât mai bine preparatul introdus și această funcție se folosește de ventilator.

Păreri pro și contra

Culoarea Avena e destul de rară și plăcută în același timp la un așa aparat, deoarece se asortează ușor cu un mobilier pe bej sau imitație lemn. Pot spune că e un model cu multe funcții interesante, care-l fac unul de tip multifuncțional. Un număr mai generos de funcții de încălzire se datorează ventilatorului și grill-ului, iar acestea cred că le veți folosi destul de des pentru că anumite preparate trebuie preparate la o anumită temperatură și încălzite uniform.

Hotpoint FIT 804 H AV e un cuptor cu un raport preț/dotări bun doar că nu oricine și-l permite. Spun asta pentru mai e necesară o plită de la același brand, dar nu e o regulă care trebuie respectată de fiecare dată.

Te-ar mai putea interesa