Hotpoint FIT 804 H AN, cuptor cu aspect rustic clasa A

Hotpoint FIT 804 H AN e un cuptor de tip incorporabil cu multiple funcții și o capacitate de 73 litri. Astfel, acest aparat multifuncțional e perfect pentru acasă ori bucătăria unui local. Despre brandul Hotpoint trebuie știut că e unul deținut de Whirlpool, iar acest lucru presupune că aparatul e unul cu o fiabilitatea foarte bună întrucât Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu multiple dotări. E considerat ca fiind un aparat electro tradițional ori rustic. Din poză puteți vedea că are puține butoane, iar din această cauză o să fie foarte ușor de utilizat.


Avantaje

Modelul Hotpoint FIT 804 H AN e unul eficient energetic deoarece are clasa A de eficiență energetică care-i corespunde unui consum de 0,91 kWh. Mai trebuie spus că pentru aerul forțat se folosește un consum de 0,7 kWh.
Datorită capacității mari de 73 litri acest model se adresează în principal scopurilor profesionale, dar și celora care gătesc cantități mari.
E un aparat dotat cu ventilator, iar din această cauză are funcția de aer forțat precum și ventilatorul turbo.
Lățimea e una standard de 60cm, acest lucru fiind necesar pentru a ști ce tip de mobilă aveți nevoie ori dacă aparatul e compatibil cu mobila dvs.
Are o fiabilitate bună deoarece acest aparat are o garanție de 2 ani, iar în funcție de unde achiziționați cuptorul se poate extinde cu unul sau doi ani.

Dezavantaje

Poate că unii ar considera că singurul dezavantaj e culoarea, dar acest model e unul disponibil în diverse nuanțe (avera – crem, copper – cupru, antracite, jasmine, inox). Acestea putând fi văzute aici.

Concluzii

Modelul de față e perfect pentru o bucătărie modernă cu obiecte electrocasnice ușor de folosit și care să se integreze perfect alături de orice culoare. Modelul de față e de culoare antracit și părerea mea e că merge cu orice culoare ar avea mobila ori pereții.

Te-ar mai putea interesa