Hotpoint FI9 891 SP IX HA, cuptor multifuncţional cu grill

Cuptorul Hotpoint FI9 891 SP IX HA e unul cu o capacitate mare de 73 litri şi cu multiple funcţii utile, motiv pentru care este considerat multifuncţional. Comparativ cu alte modele acesta are sondă de carne, tehnologie Multiflux, curăţare pirolitică şi altele.

Acest cuptor are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu performanţă energetică A+, aspect premium şi programe multe.


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă are mai multe programe printre care aş aminti grătar (grill), dezgheţare, coacere maxi şi turbo grill.
Volumul util al Hotpoint FI9 891 SP IX HA e de 73 litri şi se referă la cel al cavităţii. Acest lucru vă va ajuta să gătiţi cantităţi mari de alimente şi chiar mai multe mâncăruri în acelaşi timp.
Sonda de carne e utilă atunci când doriţi să monitorizaţi procesul de gătire al cărnii. Aceasta e o dotare destul de importantă şi ajută mult deoarece acum nu va mai trebui să deschideţi periodic uşa cuptorului.
Aparatul e dotat cu tehnologie Multiflux, adică cu un ventilator de generaţie nouă care distribuie optim căldura. În felul acesta există circulaţie uniformă a aerului pe toate rafturile.
Nu va trebui să vă bateţi capul prea mult cu întreţinerea aparatului deoarece e dotat cu curăţare pirolitică. Acest fel de curăţare arde grăsimea la 500 grade, iar totul e transformat în cenuşă. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să ştergeţi cenuşa cu o cârpă… după ce se răceşte cuptorul.
Avantajul principal al unui cuptor electric faţă de unul pe gaz e comoditatea, siguranţa în utilizare şi că mâncarea se face mai bine.
Există şi dezavantaje, dar unul de care trebuie să ţineţi cont e cel că pentru aşa ceva aveţi nevoie de o instalaţie electrică echilibrată.

De final recomand cuptorul Hotpoint FI9 891 SP IX HA celora interesaţi de un aparat economic, eficient şi uşor de utilizat. Dotările sale sunt unele premium.
Despre brandul Hotpoint trebuie menţionat că este unul de top, aparţinând de Whirlpool care e numărul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa