≡ Meniu

Hotpoint FI7 861 SH IX HA, cuptor multifuncţional de 73 litri

Hotpoint FI7 861 SH IX HA este un cuptor pe care-l recomand celora interesaţi de ceva care să poată fi utilizat la gătirea simultană a mai multor feluri de mâncare.
Este un electrocasnic premium pentru persoanele interesate de ceva capabil să gătească uniform şi să aibă funcţia de grill.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual şi al funcţionării. Să nu mai zic de faptul că nu veţi avea prea multe bătăi de cap cu întreţinerea sa pentru că are curaţare hidrolitică (aparatul are tehnologie Diamond Clean care presupune că se utilizează abur pentru curăţarea interioară fără a utiliza detergenţi).


Păreri pro şi contra

Cuptorul Hotpoint FI7 861 SH IX HA e unul care e foarte performant având un control electronic al temperaturii. În felul acesta căldura e constantă în procesul gătirii. La acest lucru contribuie şi tehnologia Multiflux care presupune că aparatul e dotat cu ventilator de ultimă generaţie capabil în a distribui uniform căldura.
Închiderea uşii e una uşoară, iar în felul acesta uşa nu se va lovi.
După cum ziceam în rândurile de mai sus, acest model are grill şi e vorba despre unul special întrucât e înclinat. Acest lucru facilitează o întreţinere uşoară.
Aspectul e unul plăcut întrucât culoare principală (predominantă) e inox.
Aparatul se alimentează de la 200V, iar per ciclu convenţional consumă 0,9 kW.
Din păcate nu e dotat cu sondă pentru carne, însă iluminarea interioară vă va informa despre procesul gătirii.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, mai exact vorbim despre 60x60x56 ÎxLxA. În felul acesta puteţi ştii dacă mobila dvs. e compatibilă cu aparatul.

Astfel de aparte se adresează persoanelor care gătesc frecvent ori vor să-şi amenajeze o bucătărie ca la carte cu aparatură incorporabilă. Astfel de aparatură electrocasnică e viitorul.
Se poate spune despre brandul Hotpoint că e un subbrand al Whirlpool, cel de-al doilea fiind numărul 1 la nivel mondial.
Eu recomand un cuptor electric în defavoarea unuia pe gaz deoarece mâncarea se va coace uniform, nu au loc arderi de gaze etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu