Hotpoint FI7 861 SH BL HA, cuptor cu autocurățare hidrolitică

Cuptorul din poza de jos se numește Hotpoint FI7 861 SH BL HA și e disponibil la pachet alături de o plită destul de interesantă care are o tehnologie ed încălzire de ultimă generație – inducție. Dacă pachetul costă cam mult, atunci ar trebui să optați pentru o plită mai simplă, însă poate că veți găsi mai mult pe ea. Plitele pe gaz costă puțin pentru că nu sunt incorporate multe tehnologii, însă depinde și de materialele folosite (mă refer la suprafața plitei și grilaje).

Cu acea funcție de autocurățare puteți curăța mai ușor pereții cuptorului, pentru că înmoaie grăsimea de pe pereți cu ajutorul aburului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Rezultatele vor fi foarte bune și chiar nu aveți de ce să vă plângeți în special dacă alegeți acest pachet. Eu n-aș recomanda alt pachet de incorporabile pentru că ele se potrivesc având panoul frontal din sticlă neagră. Butoanele și mânerul ușii sunt bine evidențiate și dau un plus de eleganță. Îmi plac aceste combinații de culori, dar mai sunt și cuptoarele care au ceva mai mult argintiu sau inox, însă nu cred că vi-l doriți doar pentru aspect, ci pentru performanțele sale.

O hotă care s-ar potrivi pentru acest pachet ar fi una decorativă de culoarea tot neagră.

Păreri pro și contra

Ambele aparate din pachet sunt speciale și ar trebuie alese dacă vă doriți o bucătărie modernă cu aparate avansate din cele mai multe puncte de vedere. Poate că nu are cea mai avansată autocurățare, dar nici nu e nevoie de mai mult deoarece este ușor de folosit. Informații suplimentare despre numeroasele programe ale acestui model veți găsi în manualul său. Aveți chiar și funcție pentru pizza pentru cei care le place pizza și nu numai. Clasa de eficientă e A+ la acesta dar și al alte modele recent lansate de acest brand, deci nu va consuma foarte multă energie.

Hotpoint FI7 861 SH BL HA are un design modern și nu unul clasic cum ar zice unii, timerul având butoane poziționate ceva mai diferit și sunt bine evidențiate datorită culorii (argintiu).

Te-ar mai putea interesa