Hotpoint FI6 874 SP IX HA, model multifuncțional de 73 litri

Un cuptor incorporabil modern e acest Hotpoint FI6 874 SP IX HA și se adresează celora interesați de un model cu capacitate mare. Fiind deținut în parte de Whirlpool a împrumutat multe funcții de la modelele acestui brand, iar printre aceste funcții aș menționa Ready2cook și Maxi Cooking.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar are multe funcții, ci care e și ușor de folosit. În această perioadă aparatura de la Hotpoint are garanție 5 ani (standard e 2 ani), dar aceasta e o promoție limitată și trebuie profitat de ea.

Hotpoint FI6 874 SP IX HA
Cuptorul

Pro

Închiderea ușii aparatului e una amortizată, mai exact vine cu funcția Soft Closing care e întâlnită și la modele de la Whirlpool.
Întreținerea sa nu e un proces complicat deoarece vine cu autocurățare prin piroliză (ardere la temperaturi ridicate).
Modelul FI6 874 SP IX HA este unul dotat cu un panou de comandă modern, mai exact cu comenzi touch și afișaj LCD.
Consumul de curent nu e unul mare, ci clasa A+ deoarece vine cu 0,91 kWh. Are și funcție de aer forțat, iar pentru aceasta consumul de curent e de 0,7 kWh.
Coacerea se realizează uniform, iar în acest sens ajută și ventilatorul turbo. Unul din avantajele cuptoarelor electrice față de cele pe gaz e că gătirea se realizează la o temperatură uniformă.
E realizat din materiale de calitate, iar la ușă există geam cu 3 straturi.

Contra

Nu vine dotat cu rotisor, dar acest lucru poate că nu vă interesează, iar prezența lui poate că ar fi urcat prețul sesizabil.

Concluzie

Hotpoint FI6 874 SP IX HA se adresează celora care vor să-și amenajeze o bucătărie la carte. Având culoarea gri eu zic că se va potrivi de minune în bucătăria dvs. indiferent de ce culoare e mobilierul.
O alternativă ar fi Whirlpool AKZM 6610 TB. E similar ca specificații și venind de la un brand înfrățit putem spune că are și cam aceleași funcții.
Despre brandul Hotpoint trebuie știut că e la bază unul englez și că a luat ființă acum 106 ani. În momentul de față e deținut de Whirlpool și Haier. Primul e un brand american, iar al doilea e chinez. Ambele fiind în top la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Hotpoint FI6 874 SP IX HA, model multifuncțional de 73 litri”

  1. Daca butonezi ceva eronat si vreau sa sterg cum se reseteaza ? nu am instructiuni pentru resetare comenzi si/sau tot sistemul de afisare…Multumesc

Comentariile sunt închise.