Hotpoint FI4 854 C IX HA, cuptor cu autocurățare catalitică

Aparatele incorporabile sunt de multe tipuri și sunt oferite de multe branduri, iar Hotpoint FI4 854 C IX HA e unul dintre ele. Acesta are un panou de control touch pentru ca voi să puteți alege diferit programe sau funcțiile dorite. În general, doar cuptoarele cu multe dotări au un panou de control mai special și unul clasic nu ar fi fost prea util pentru că nu putea afișa atâtea informații. Cuptorul de jos are o interfață prietenoasă cu pictograme care ajută destul de mult, iar informații despre ele găsiți în manualul său.

E echipat cu funcție de autocurățare și la acesta e una de tip catalitică care e foarte bună pentru acest buget, nici nu cred că vă doriți ceva mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Controlul e parțial digital pentru că avem și un buton central rotativ, dar nu cred că îl veți alege doar pentru cum arată, ci pentru că e un model eficient și performant. Lista de funcții/programe e lungă: decongelare, coacere convențională, Ready2Cook, pizza/pâine, grill, turbo grill, ventilator Turbo și mai câteva.

Păreri pro și contra

Față de alte cuptoare, acesta are un consum mai mic de energie, de aceea clasa de eficiență energetică e A+. E ușor de folosit cu acele pictograme și timerul e vizibil de la distanță. Aveți toate funcțiile necesare, chiar și o treaptă pentru pizza Acesta se poate lăuda cu o capacitate ceva mai mare și aici mă refer la cei 73 de litri, care vor fi de folos atunci când pregătiți două rețete simultan. Căldura e distribuită perfect pentru ca rezultatele să fie peste așteptări și chiar nu e nevoie de un cuptor mai diferit, iar tehnologia aceasta se numește Multi Flow (ne amintește puțin de cea de la aparatele frigorifice, doar că e diferită).

Hotpoint FI4 854 C IX HA poate fi ales împreună cu o plită electrică sau chiar una pe gaz, însă aș alege una elegantă cu sticlă neagră și poate fi chiar de la un alt brand. Până la urmă veți alege aparate care vă convin.

Lasă un comentariu