Hotpoint FH51BK, cuptor incorporabil negru

Dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte atunci Hotpoint FH51BK ar fi un cuptor incorporabil pe care eu îl recomand. E un model electric, care vine cu diferite facilități și nici nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Chiar dacă e pe curent, nu trebuie să te preocupe prea mult consumul de curent deoarece are un consum de curent mic și din această cauză are clasa de eficiență energetică A.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e un model de culoare neagră care arată destul de bine. E un model decent cu o capacitate de 59 litri ceea ce înseamnă că o să vă ofere posibilitatea să gătiți tot ceea ce doriți, inclusiv curcan sau altă mâncare care ar ocupa mult loc.

Din față
Din față

Specificaţii tehnice

FH 51 (BK)/HA e un cuptor care poate fi incorporat, iar alimentarea sa se face în mod electric. Controlul e unul mecanic și din această cauză cred că nu o să întâmpinați dificultăți în utilizarea lui. Mâncarea se va face foarte bine deoarece grătarul e unul ventilat la fel ca restul cuptorului. E un model care oferă multe facilități cum ar fi grill, iar acest lucru înseamnă că puteți prepara grătare când afară nu e vreme de așa ceva.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult; raportul dintre preț și calitate e unul excelent; garanția standard e de 2 ani; vine cu mai multe accesorii cum ar fi grătarul, tava de coacere și lămpile cred că pot fi considerate ca fiind o echipare; vine cu 5 funcții; e un aparat foarte rezistent și despre asta ne putem da seama de pe urma faptului că are geam dublu.
Contra: nu are rotisor; trebuie curățat manual.

Concluzie

Orice restaurant care se respectă trebuie să aibă în bucătăria sa niște electrocasnice de top, și dacă e vorba despre un restaurant la început atunci modelul prezentat în acest articol cred că ar fi unul foarte bun datorită faptului că are un preț mic și o fiabilitate foarte bună. Despre utilizare trebuie spus că nu e deloc greu de folosit, iar dacă e primul dvs. aparat de genul atunci vă recomand să citiți manualul său de utilizare.

Te-ar mai putea interesa