Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint FH 53 IX

Cuptorul incorporabil Hotpoint FH 53 IX e un aparat foarte performant și funcțional care-și merită banii. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat, trebuie să știți că e alimentat electric, e dotat cu grill, are eficiență clasa A și culoare inox. Aveți nevoie de o butelie cu gaz doar dacă optați pentru o plită cu gaz, altfel nu veți avea nevoie. Însă alimentarea electrică e obligatorie să fie cât de aproape posibilă deoarece acesta nu are un cablu prea lung. Consumul său nu e unul prea mare și acest aspect se poate observa chiar din clasa sa de eficiență – A. Design-ul său nu e unul obișnuit ca și la restul deoarece vine cu control electronic (compus dintr-un ecran LCD și trei butoane poziționate sub) și două butoane mai mari. Acest FH 53 IX are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Mie mi se pare că prețul e justificat de caracteristicile sale tehnice și funcții sale. Are o capacitate destul de mare (58 litri) și deci poate face față unor sarcini mai mari. După cum am precizat sus, consumul său energetic e oglindit în clasa de eficiență energetică care e A. E dotat cu timer care e vizibil pe LCD-ul său, grill și ventilator. Ca oricare alt model și acesta vine cu 5 funcții care mi se par utile. Pe partea de programe și funcții are: încălzire superioară, grill mare, încălzire inferioară, program pentru pizza, multi coacere și grătar ventilat.

Mai multe detalii veți găsi în manualul său în special dacă vă interesează fiecare funcție în parte și cum trebuie instalat. Deci să nu vă puneți să tăiați din mobilier fără să citiți manualul său. Cu acesta veți primi o tavă pentru coacere și un grătar combi. La alte cuptoare puteți primi chiar și 2 tăvi de coacere însă grătarul/grill-ul e mai important.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design plăcut, prețul e acceptabil din punctul meu de vedere, are un design modern, program pentru pizza crocantă și e ușor de folosit în special că prezintă puține butoane.

Minusuri: curățarea se face manual.

Concluzie

Acest Hotpoint FH 53 IX e un cuptor incorporabil care nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie modernă în special dacă vă place aspectul său și nu doriți alte dotări suplimentare. Având în vedere că sunt la modă aceste aparate incorporabile, cu siguranță veți găsi alternative cu mai puține/multe dotări dar și prețul va fi altul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu