Hotpoint FA 4 841 JC BL HA, cuptor cu curățare catalitică

Cuptorul incorporabil Hotpoint FA 4 841 JC BL HA e unul încăpător și se vede din poza de jos că e spațiu suficient între diversele nivele. E la fel de mare ca și restul chiar dacă are 71 litri, deci nu trebuie un corp de mobilier mai diferit. A devenit unul multifuncțional pentru că are ventilator și să nu uităm nici de grill. Funcțiile de încălzire sunt exact cele care veți nevoie și sunt diverse combinații ale dotărilor disponibile. Acestea nu sunt vizibile pentru că sunt desenate pe marginea butonului care e retractabil. Butoanele pot fi ascunse prin apăsare, așa nu va umbla nimeni la el.

E complet negru, doar butoanele mecanice și mânerul ușii sunt argintii, adică sunt mai bine evidențiate pentru a le observa mai ușor Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptoarele electrice au înlocuit pe cele cu gaz deoarece oferă rezultate mult peste și ceva mai multe funcții. Chiar dacă e mai încăpător eficiența nu a scăzut, ci chiar din contră, avem clasă energetică A+. E multifuncțional pentru că are 8 funcții interesante care nu le veți vedea pe orice cuptor

Nu trebuie neglijat faptul că are sistem ușă rece, adică nu se pierde căldură și e bine izolată. Temporizatorul e obligatoriu la un astfel de aparat pentru ca să nu stați tot timpul lângă el. În cuptor sunt incluse următoarele accesorii: grătarul și cele 2 tăvi standard.

Păreri pro și contra

Îmi place cum arată în acest buget și timerul poate fi setat cu ușurință fiind unul cu butoane senzitive (touch). Ventilatorul ajută cuptorul să încălzească preparatele uniform, astfel va fi copt perfect și nici nu se compară cu un cuptor pe gaz. Sunt destul de multe modele pe piață însă nu veți găsi două modele identice, fiecare oferă ceva diferit.

Hotpoint FA4 841 JC BL HA e un cuptor destul de performant și nu cred că aveți de ceva în plus, în special că beneficiază și de funcție de autocurățare. Astfel, după câteva utilizări curățarea interiorul va fi mult mai simplă, iar alte cuptoare pot beneficia de funcții de autocurățare mai diferite (în funcție de buget).

Lasă un comentariu