Hotpoint FA2544JCIXH, cuptor incorporabil cu multe funcții

Cuptorul incorporabil de mai jos Hotpoint FA2544JCIXH a fost lansat recent pentru cei care vor ceva mai multă funcționalitate. Doar după panoul de control se poate vedea că are un număr generos de funcții și temperatura poate fi setată la maxim 250 grade. Timerul sau temporizatorul e unul digital și pentru că e puțin mai mare decât cel clasic, veți vedea ceva mai multe informații. Butoanele mecanice nu sunt retractabile, motiv pentru care pictogramele se află pe panoul frontal și nu pe marginea butoanelor.

Nu costă foarte mult dacă luăm în considerare toate dotările oferite în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea unui cuptor nu ar trebuie să fie un criteriu de alegere pentru că interiorul e voluminos la toate cuptoarele. Spațiul oferit depinde de construcția sa și la exterior nu veți vedea diferențe mari pentru o viitoare instalare. Cu alte cuvinte, poate fi folosit același mobilier dedicat pentru cuptoare incorporabile.

Numeroasele funcții de încălzire se datorează ventilatorului și nu numai. Tăvile incluse nu au mare importanță deoarece sunt cele standard, iar voi puteți cumpăra după ce tăvi aveți nevoie în funcție de ce preparate vreți să gătiți. Nu face parte dintr-un pachet promo cu plită, dar mai bine e separat deoarece alegeți care aparate vă convin ca dotări sau poate vă interesează și felul cum arată.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și se potrivește alături de orice plită pe inox, iar brandul nu are mare importanță. Cuptoarele multifuncționale sunt cea mai bună alegere de pe piață în special dacă oferă 8 funcții de încălzire + funcția de iluminare (localizată în zona timerului). La variantele puțin mai avansate sunt prezente funcții de autocurățare care pot fi de mai multe feluri (depinde de preț), iar în acest caz e una catalitică.

Mi-ar fi plăcut să văd la acest Hotpoint FA2544JCIXH niște butoane ceva mai deosebite cum sunt cele de tip push in/push out. Cu acele butoane ați fi blocat accesul copiilor la acele butoane, dar timerul are nevoie de o funcție de blocare interfață că doar e unul cu butoane touch.

Te-ar mai putea interesa