Hotpoint ETM17221V, model de 322 litri

Frigiderul Hotpoint ETM17221V e un aparat frigorific generos de 322 litri și bineînțeles e vorba de cel net (cel care ne interesează). În rest, are clasă A+, o înălțime de 175 cm și finisaj pe inox. Deci e la fel de mare cât o combină, doar că are un congelator mai mic care e poziționat în partea superioară. E un model destul de simplu fără tehnologii avansate, multe compartimente ori cu control electronic. Având în vedere cât costă și ce oferă, puteți alege ca alternativă, o combină cu un congelator peste 90 litri, însă tehnologia No Frost o găsiți la modele mai scumpe în special dacă tindeți spre un volum similar. Acest model numit ETM17221V are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum net de 322 litri care e împărțit proporțional pentru un frigider: 246 litri la frigider și 76 litri la congelator. Deci frigiderul propriu-zis e defapt mai mic și e bine că e dotat cu două uși. Astfel, puteți accesa mai ușor congelatorul. Frigiderele care vin cu o singură ușă sunt cele care fie nu au congelator fie au un volum redus și nu e nevoie de ușă pentru congelator.

La interior observăm 4 rafturi din sticlă, două compartimente pentru legume ori fructe, suporturi pe ușă și iluminare. Pe partea de design se observă: mânerele incorporate, uși reversibile, iluminare interioară și ușile se deschid standard spre dreapta. Sistemul de dezghețare e automat la frigider și manual la congelator.

Având în vedere clasa de eficiență energetică A+ și caracteristicile sale, consumul de energie anual e undeva la 266 kWh. Congelatorul său poate congela destule de multe alimente – 4kg la 24 ore. Autonomia fără curent e și ea bună – 22 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design plăcut cu mânere incorporate, Hygiene Control (protecție antibacteriană), capacitate de stocare mare în special pe parte de frigider (mai puțin la congelator), are două uși, inox și fiabilitate.

Minusuri: nu are sistem de răcire cu reducere formării de gheață.

Concluzie

Acest Hotpoint ETM17221V e un frigider spațios care ocup la fel de mult spațiu ca o combină iar pentru că are un congelator, consumul scade dar e și mai scund. Având în vedere capacitatea congelatorului, pe viitor s-ar putea să nu facă față în sensul că nu veți mai avea spațiu liber pentru alimente. O soluție ar fi un congelator sau o ladă frigorifică.

Lasă un comentariu