Hotpoint ETM17221V, model de 322 litri

Frigiderul Hotpoint ETM17221V e un aparat frigorific generos de 322 litri și bineînțeles e vorba de cel net (cel care ne interesează). În rest, are clasă A+, o înălțime de 175 cm și finisaj pe inox. Deci e la fel de mare cât o combină, doar că are un congelator mai mic care e poziționat în partea superioară. E un model destul de simplu fără tehnologii avansate, multe compartimente ori cu control electronic. Având în vedere cât costă și ce oferă, puteți alege ca alternativă, o combină cu un congelator peste 90 litri, însă tehnologia No Frost o găsiți la modele mai scumpe în special dacă tindeți spre un volum similar. Acest model numit ETM17221V are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum net de 322 litri care e împărțit proporțional pentru un frigider: 246 litri la frigider și 76 litri la congelator. Deci frigiderul propriu-zis e defapt mai mic și e bine că e dotat cu două uși. Astfel, puteți accesa mai ușor congelatorul. Frigiderele care vin cu o singură ușă sunt cele care fie nu au congelator fie au un volum redus și nu e nevoie de ușă pentru congelator.

La interior observăm 4 rafturi din sticlă, două compartimente pentru legume ori fructe, suporturi pe ușă și iluminare. Pe partea de design se observă: mânerele incorporate, uși reversibile, iluminare interioară și ușile se deschid standard spre dreapta. Sistemul de dezghețare e automat la frigider și manual la congelator.

Având în vedere clasa de eficiență energetică A+ și caracteristicile sale, consumul de energie anual e undeva la 266 kWh. Congelatorul său poate congela destule de multe alimente – 4kg la 24 ore. Autonomia fără curent e și ea bună – 22 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design plăcut cu mânere incorporate, Hygiene Control (protecție antibacteriană), capacitate de stocare mare în special pe parte de frigider (mai puțin la congelator), are două uși, inox și fiabilitate.

Minusuri: nu are sistem de răcire cu reducere formării de gheață.

Concluzie

Acest Hotpoint ETM17221V e un frigider spațios care ocup la fel de mult spațiu ca o combină iar pentru că are un congelator, consumul scade dar e și mai scund. Având în vedere capacitatea congelatorului, pe viitor s-ar putea să nu facă față în sensul că nu veți mai avea spațiu liber pentru alimente. O soluție ar fi un congelator sau o ladă frigorifică.

Te-ar mai putea interesa