Hotpoint ENXTYH 19322 FWL, frigider cu display Full Touch

Frigiderul Hotpoint ENXTYH 19322 FWL are un design ceva mai special decât mult alte modele deoarece face parte din segmentul superior. E vorba de un aparat cu volum generos, finisaj inox, control electronic cu butoane senzitive (touch), sistem de răcire No Frost, clasă de eficiență A++, raft pentru sticle. Toate acestea sunt caracteristici speciale care nu le veți găsi la orice aparat frigorific, în special la frigidere. În general, combinele frigorifice sunt aparatele cu cele mai multe tehnologii deoarece sunt ceva mai mari decât combinele.

Nu sunt multe modele de 472 litri deoarece multe dintre ele au o lățime de 60 cm (acesta e de 70 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dezghețarea e automată cu No Frost și e foarte important ca și congelatorul să aibă această tehnologie. Din volumul total net de 456 litri, congelatorul are 101 cm deoarece nu e compartimentat (are un raft). Acesta e suficient de performant pentru că are o capacitate de congelare de 5 kg la 24 de ore, însă există variante care oferă o capacitate și mai mare.

Designul e unul modern cu mânere verticale și culoare inox, iar ușile sunt reversibile pentru a putea pune aparatul în colțul camerei.

Chiar și fără acel panou de control special, aparatul ar fi avut funcții de super-răcire și super-congelare deoarece acestea mențin temperatura constantă la interior (în cazul în care ați ținut mai mult timp ușa deschisă sau ați pus alimente în interior).

Păreri pro și contra

Temperatura interioară poate fi aleasă cu ușurință în funcție de ce veți depozita la interior, pentru că are un control digital pe ușa congelatorului. Nu ocupă foarte mult spațiu dar poate mulți dintre voi nu aveți așa de mult spațiu pentru acesta – 70 cm lățime cu 76 cm adâncime.

Modelul Hotpoint ENXTYH 19322 FWL e un aparat frigorific nou care va fi util pe termen lung deoarece poate conserva destul de multe și beneficiază de două compartimente Food Care Zone pentru legume și fructe. Anumite frigidere sau combine oferă un compartiment pentru a ține la rece carne proaspătă sau pește, dar poate că nu vă doriți acest compartiment.

Te-ar mai putea interesa