Hotpoint ENXTY19222XFW, frigider cu Full No frost

Hotpoint ENXTY19222XFW e un aparat frigorific generos ca și dimensiuni și capacitate. Nu e vorba de unul clasic, ci de unul cu tehnologie de răcire avansată la ambele compartimente (frigider propriu-zis și congelator), control electronic pe ușa frigiderului, design pe inox și congelator de 101 litri. Deci poate concura cu oricare combină frigorifică doar că ocupă ceva mai mult spațiu (are o formă mai lată). Puteți alege un astfel de model deoarece e la promoție și veți putea depozita multe alimente/legume/fructe. Puteți alege să puneți sticlele cu suc sau apă pe rafturile frigiderului (chiar și pe suporturile de la ușă).

Prețul unui frigider e mai mic decât cel al unei combine, dar aici nu e vorba de un frigider oarecare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

E un frigider cu 2 uși iar cam toate sunt așa, doar cele vechi sau de dimensiuni mici vin cu o singură ușă (nu au congelator). No Frost e prezent atât la congelator cât și la frigider, deci dezghețarea se face automat iar alimentele sunt proaspete o perioadă mai lungă. Capacitatea sa e de 456 litri care e împărțită astfel: 101 litri la congelator iar restul de 35 aparține compartimentului de jos (frigiderului propriu-zis).

Orice control electronic vine cu un ecran LED/LCD dar și butoane corespunzătoare pentru alegerea opțiunilor dorite. Eficiență energetică e bună – A+, iar consumul e redus 390 kWh pe an. Are compartiment pentru brânzeturi/unt, congelator cu 2 compartimente mari, uși reversibile, iluminare interioară etc.

Congelatorul e performant dar nu foarte performant, mai precis, poate congela cam 5 kg la 24 de ore. Pe partea de design nu am ce să-i reproșez. Pe partea de funcții are: super congelare, super răcire și sistem antibacterian. Are suporturi pentru ouă și pentru sticle. Cu 40 dB mi se pare destul de silențioasă.

Plusuri: are suport special pentru sticle, autonomie mare fără curent, silențios, sistem antibacterian, arată bine,
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Hotpoint ENXTY19222XFW e un bun înlocuitor pentru vechiul aparat frigorific și nu mai e nevoie de o ladă frigo/congelator, deoarece congelatorul acestui frigider e mare. Puteți să alegeți și o ladă frigorifică dacă doriți un plus de capacitate de congelare.

Lasă un comentariu