Hotpoint ENXTMH 19222 FW, combina frigo Full No Frost

Combinele frigorifice sunt îmbinarea perfectă dintre frigider și congelator, iar un model care mie îmi place e Hotpoint ENXTMH 19222 FW. E un aparat de culoare inox care vine ca o alternativă la modelul Hotpoint ENXTMH 19212 F (model cu Multiflow). Datorită faptului că are Full No Frost, lucru care presupune că nu va trebui să dezghețați frigiderul și nici să decongelați congelatorul, deci stres minim.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi beneficiem de unul dintre cele mai bune aparate frigorifice deoarece are un volum net total de 472 litri. Iar, dacă vă interesează consumul de curent atunci trebuie știut că e unul mic, dovedit prin clasa A+ de eficiență energetică.
Din imagine puteți vedea că arată ca un frigider. În opinia mea și e un frigider și nu înțeleg de ce producătorul a catalogat aparatul drept combină.

Combina
Combina

Pe partea de specificații se laudă cu sistemul No Frost (de tip Full), volumul mare (472 litri) împărțit în 362 litri ai frigiderului și 110 ai congelatorului. Frigiderul e unul destul de mare, după cum se poate vedea, iar rafturile sale arată bine grație faptului că sunt făcute din sticlă.
Legat de congelator trebuie spus că e unul foarte bun, dar are o capacitate de congelare de 2 kilograme la 2 ore. Deci, vedeți că e mai mult un frigider decât o combină frigo.

Avantajele în a achiziționa un aparat precum acesta sunt spațiul nu prea mare pe care-l ocupă, că funcționează automat și nu trebuie să interveniți prea mult asupra sa și costul nu prea mare de achiziție.
Din păcate nu vine cu Multiflow… nu am văzut nimic specificat în manualul de utilizare legat de această funcție. Dar, s-ar putea să fie o omisiune din partea producătorului.

De final pot spune că acest model nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba despre a păstra la rece niște alimente.
În cazul în care vă preocupă zgomotul atunci trebuie știut că acest model nu face prea mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 40 decibeli… deci deloc mult.

Te-ar mai putea interesa