Hotpoint ENXTMH 19212 F, combină cu Full No Frost

Hotpoint ENXTMH 19212 F e un aparat frigorific elegant pe culoarea alb și mânerele argintii parcă îi oferă un plus de eleganță. Are un consum energetic mic și congelatorul nu mai trebuie curățat așa de des, deoarece are No Frost pentru ambele compartimente. Toate aparatele din segmentul premium au această tehnologie ori una similară. Fiind un frigider și nu o combină frigorifică, majoritatea volumului e la frigiderul propriu-zis. Combinele au congelatorul în partea de jos, care are multe compartimente, o capacitate de congelare mai mare și sertare. Oricum nu veți găsi o combină de 456 litri în acest buget.

Prețul acestui frigider combinei frigorifice (eu zic că e mai mult frigider) e destul de mare dar e justificat de cele menționate anterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un aparat frigorific cu volum net de 456 litri, din care congelatorul are 101 litri. Sistem de răcire e unul cu No Frost și după cum se numește, nu permite să se formeze prea multă gheață. Deci consumul de energie scade și alimentele sunt proaspete o perioadă mai lungă. Clasa de eficiență energetică e bună dar nu e cea mai bună de pe piață – A+.

Frigiderul are rafturi destul de multe și care sunt realizate din sticlă. La interior are compartimente pentru fructe/legume, congelatorul are un singur compartiment (are raft), iar iluminarea e destul de bună la interior (cu LED). Pe partea de design trebuie remarcate mânerele sale argintii, are două uși pentru cele două compartimente principale și altele.

Ca și o caracterisitică speciale are Multiflow. E destul de silențioasă și acest nivel de zgomot e cam la fel la toate ori e apropiat – 40 dB.

Plusuri: multiflow, No Frost, designul, fiabilitatea, ușor de folosit și altele.
Minusuri: poate fi prețul.

Hotpoint ENXTMH 19212 F arată bine și sper ca imaginea de mai sus să vă fie de folos. Acesta nu e singurul frigider generos de la acest brand iar dacă nu vă place puteți alege, fără probleme, altul. Chiar și o combină frigorifică poate fi o alternativă excelentă iar brandul nu cred că are mare importanță (cam toate sunt bune). Ideea e să ofere ce aveți nevoie în acel preț.

Lasă un comentariu