Hotpoint ENTYH19221FWL, frigider cu No Frost

Hotpoint ENTYH19221FWL e un aparat frigorific interesant deoarece pentru un frigider e foarte încăpător și aici mă refer la capacitatea sa netă. E vorba de un volum net de 378 litri care e mult peste medie, de aceea acesta poate fi considerat o alternativă la o combină frigorifică. Se adresează celor care vor un volum mai mic pentru congelator și un volum mai mare pentru frigider. Dacă aveți deja o ladă frigorifică sau un congelator sau dacă vă gândiți să luați unul/una, acest frigider e alegere perfectă. Va da un plus de eleganță bucătăriei datorită culorii sale și controlului electric poziționat la exterior. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos se observă cât de bine arată și că are mânere verticale cu o formă comodă (nu ca la frigiderele obișnuite).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Volumul său net e de 378 litri care e împărțit astfel: 316 litri la frigider și restul de 62 litri la congelator. Deci spre deosebire de combinele frigorifice, acest aparat frigorific oferă un frigider mai mare. De aceea nu prea văd rostul unui sistem No Frost care și așa e util doar pentru congelator. Cu No Frost, consumul scade deoarece se reduce formarea de gheață la interior. Pentru o clasă A+ la consumul energetic are un consum anual de 350 kWh. Alte caracteristici ale acestui model sunt: control electronic, rafturi ajustabile din sticlă, capacitate de congelare de 5 kg/24 ore. Ca și funcții oferă super-congelare și funcție super-răcire.

Pe partea de design are: culoare inox, mânere verticale, uși reversibile cu deschidere standard spre dreapta și termostat reglabil. Oferă caracteristici foarte bune în acest buget și singurul obstacol care poate sta în calea achiziționării sale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un volum generos, consum potrivit de energie (evidențiat de clasa energetică și de sistemul No Frost), control electronic, suport pentru sticle, compartimente speciale, fiabil și altele.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Hotpoint ENTYH19221FWL e o alegere bună pentru cei care au mai avut o combină și nu au fost mulțumiți de volumul oferit sau de eficiența energetică. Nu văd de ce nu ați alege acest model în special că oferă și un storcător de fructe cadou (promoție limitată). Dacă aveți nevoie de el și nu vi-l permite, puteți recurge la rate fixe fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu