Hotpoint ENTYH 19261 FW, frigider No Frost

Hotpoint ENTYH 19261 FW e un frigider premium care e destinat celora care vor o soluție No Frost cu o capacitate netă de 378 litri. Are și un mic congelator poziționat superior care are 62 litri și o capacitate de congelare de 5 kilograme (e destul de mare această capacitate).

Modelul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat frigorific care are o autonomie de 8 ore. Pe lângă aceasta mai are și Multiflow, adică acel sistem de răcire pe mai multe căi. Costul nu-i mare întrucât are garanție 5 ani, asta fiind o promoție valabilă până pe 31 iulie 2014.
Am pus și o imagine așa încât să vezi că e de culoare bej, astfel potrivindu-se perfect în orice bucătărie, că e vorba de una clasică ori un modernă.

Aparatul frigo
Aparatul frigo

Specificațiile tehnice ale modelului acesta nu sunt prea complexe. Ce contează cu adevărat sunt cei 378 de litri care sunt împărțiți în 316 litri ai frigiderului și 62 ai congelatorului. Funcții mai speciale cu care vine la bord sunt No Frost și Multiflow, două funcții întâlnite doar la frigorifice premium.
Nu e nici prea zgomots deoarece are un nivel de zgomot de 46 decibeli… care depinde și de temperatura de afară.

Lucrurile pe care o să le apreciezi la modelul acesta sunt prețul nu prea mare, că are garanție 5 ani (asta-i o promoție, iar disponibilitatea ei poate fi verificată aici) și că vine de la un brand de încredere.
Nu era rău dacă avea o capacitate mai mare de congelare și eventual un volum ceva mai mare.

Concluzia mea legată de modelul acesta e că dacă te interesează un frigider nu prea înalt (de vreo 190 centimetri) și cu facilități ok atunci acest model e perfect pentru tine.
Nu trebuie nici să-ți faci griji legate de consumul de curent deoarece are clasa A+ de eficiență energetică. Lucrul acesta se transpune în facturi mic la curent. Această clasă e datorată în principal consumului de 0,9 kWh care se transpune într-un consum anual de 334 kWh.

Te-ar mai putea interesa