Hotpoint ENTMH19211FW, frigider No Frost

Frigiderul Hotpoint ENTMH19211FW e unul dintre modele mai scumpe deoarece are sistem de răcire No Frost și un volum generos pentru alimente, fie că le depozitați fie că doriți să le congelați. Spun asta deoarece spațiul e împărțit ca și la combinele frigorifice, astfel că are un congelator de 96 de litri. Deci din câteva puncte de vedere poate fi considerat o alegere bună, însă dacă vă interesează și designul, o combină arată mai bine. Dacă folosiți des congelatorul, e mai util un frigider deoarece are congelatorul în partea superioară (unde alimentele sunt mai la îndemână). Designul acestui frigider e simplu cu mânere verticale și culoarea e plăcută chiar dacă nu e una pe inox – alb. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ar fi arătat mai bine și cu mânere incorporate, iar dacă nu vă place culoarea, puteți să căutați și după un model pe inox sau bej. Însă nu toți producătorii oferă frigidere așa de mari și cu tehnologii noi.

Așa arată
Așa arată

Având în vedere că volumul total net e de 415 litri, iar congelatorul are acel volum care l-am menționat anterior, volumul frigiderului propriu-zis e de 319 litri. E un model cu 2 uși, deci compartimentele sunt separate și așa puteți ajunge mai ușor la congelator (dar și pentru că e sus și nu jos ca la combine). Are destule rafturi din sticlă care sunt ajustabile și în partea de jos se află compartimentele pentru fructe/legume. Consumul de curent e mic având în vedere că are No Frost și clasa A+ de eficiență. În general, frigiderele cu No Frost sau alte sistem de răcire care reduc formarea de gheață sunt mai scumpe, dar merită.

Pot spune că prețul e justificat de caracteristicile sale, calitatea oferită și de acea tehnologie de care vă spuneam anterior și în primul paragraf.

Plusuri: sistem de răcire avansat care reduce formarea de gheață din congelator dar și consumul de energie, rafturi din sticlă (dă un plus de eleganță și sunt mai ușor de curățat decât cele din sârmă), design simplu și plăcut, fiabilitate și volum mare.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Acest Hotpoint ENTMH19211FW e un model care-l recomand deoarece oferă acele caracteristici de care aveți nevoie atunci când vreți să face o alegere bună. Iar criteriile de alegere a unui aparat frigorific sunt: consumul energetic, volumul și tehnologiile.

Te-ar mai putea interesa