Hotpoint ENTM18210VW, frigider ideal pentru o garsonieră

Hotpoint ENTM18210VW e un frigider care în momentul de față e la promoție deoarece se oferă și un storcător Gorenje JC450W drept cadou. Aparatul frigorific de față se evidențiază printr-un preț mic deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », volum mare și consum mic de curent.
S-ar putea spune despre acest model că ar fi o variantă foarte bună pentru cei care au o familie sau casă mică deoarece ocupă puțin loc. Performanțele sunt foarte bune și aici mă refer la performanțele de a ține la rece alimentele.

Aspect

Modelul ENTM18210VWe unul alb spre deosebire de ENTYH19221FWL care are o culoare inox. Compartimentarea aparatului e realizată bine deoarece congelatorul are un compartiment, iar frigiderul propriu-zis are 4 rafturi.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul de față are un volum net de 414 litri din care congelatorul are 82 litri, iar restul de 332 aparțin frigiderului. Referitor la consum de curent, trebuie menționat că nu e deloc mare deoarece într-un an consumă 341 kWh, o valoare care corespunde clasei de eficiență energetică A+.
Rafturile sunt făcute di sticlă, ceea ce e un lucru pozitiv pe partea de design. Iar, dezghețarea frigiderului e un proces automat, ceea ce nu se poate spune și de congelator. Deci, nu are No Frost.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; fiabilitatea e crescută deoarece beneficiază de o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult prin intermediul garanției extinse care e un serviciu care ar trebui luat în considerare; zgomotul produs în timpul funcționării e mult mai mic decât cel produs de un aspirator, fiind de 44 decibeli, deci nu o să vă trezească noaptea.
Contra: nu are No Frost; nu e prea bun pentru cei care mănâncă mult ori au o familie numeroasă.

Concluzie

În cazul în care stai într-o garsonieră sau nu prea mănânci pe acasă atunci un astfel de frigider ar fi pentru tine. Nu o să-ți dea bătăi de cap când e vorba de dezghețare deoarece congelatorul trebuie curățat o dată pe an. Dacă nu vă descurcați cu ceva atunci cred că ar fi bine să citiți manualul cu instrucțiuni de utilizare cu care vine aparatul, iar dacă nu-l mai aveți ori nu l-ați primit atunci puteți să-l accesați pe pagina producătorului.

Te-ar mai putea interesa