Hotpoint ENBYH 19323 FW O3, combina No Frost

Pentru cei interesați de o combină cu o capacitate mare și care să nu coste prea mult recomand acest model Hotpoint ENBYH 19323 FW O3. Vine cu facilitatea No Frost (Full, adică la congelator și frigider) și are un preț bun Vezi prețul special de azi » (e și o promoție cu 5 ani garanție pe gratis și poate că o mai prinzi). Deci, e un aparat frigorific foarte bun destinat celora care vor mai mult.

Am pus alături o poză pentru a-ți face o părere despre cum arată. Poți vedea că e de culoare gri (inox) și că pe ușa frigiderului sunt afișate diferite informații interesante.

Combina
Combina

Niște specificații care te-ar interesa la acest model ar fi volumul mare de 449 litri, clasa A++ de eficiență energetică (datorată unui consum mic de curent de 0.89 kWh la 24 de ore) și compartimentarea ingenioasă. În partea superioară e poziționat frigiderul de 301 litri, iar inferior e congelatorul de 148 litri.
Cum am zis mai sus, acest model e unul cu afișaj LCD pe care pot fi urmărite diferite informații mai mult sau mai puțin importante.
E una dintre cele mai eficiente combine de pe piață deoarece are clasa A++ care traduce printr-o economie de curent de până la 40% mai mare față de cea a clasei A.
Una dintre problemele majore cu care se confruntă astfel de electrocasnice sunt bacteriile, dar aceasta e una dotată cu Active Oxygen care previne formarea bacteriilor cu până la 90 de procente. Deci, o să mâncați mult mai sănătos deoarece alimentele nu vor fi atacate de diferite bacterii periculoase.

Plusurile modelului acesta ar fi capacitatea mare de stocare, că nu costă exagerat de mult, nivelul de zgomot de 40 decibeli, congelatorul foarte bun (e unul cu o capacitate de congelare de 18 kilograme la 24 de ore), eficiența în răcire și designul plăcut.
Contra achiziției ar fi doar faptul că nu are dispenser de apă și gheață.

De final pot spune că modelul acesta e unul perfect pentru cineva în căutarea unui aparat frigorific mare, dar eficient. Datorită faptului că nu se produce gheață în timpul răcirii nu va trebui să dezghețați ori decongelați aparatul.

Te-ar mai putea interesa