Hotpoint ENBLH19211FW, combină Full No Frost

Dacă ești o persoană care se respectă atunci ai nevoie de o combină frigo Full No Frost cum e Hotpoint ENBLH19211FW. Pe lângă această caracteristică are un volum net de 486 litri, 5 ani garanție și o înălțime de 195 centimetri. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă ești pe fază atunci poate beneficiezi și de reducerea de 200 de lei care e în momentul de față.

Aspect

Se poate observa că e un model de culoare albă cu frigiderul poziționat superior și congelatorul jos. Compartimentarea e realizată bine deoarece frigiderul e împărțit din 3 rafturi de sticlă, iar congelatorul are capabilitatea de a congela 18 kilograme la 24 de ore.

Exteriorul
Exteriorul

Caracteristici tehnice

Modelul ENBLH19211FW e unul de la Hotpoint și are un volum net de 486 litri împărțit în 324 ai frigiderului și restul de 162 sunt ai congelatorului. Deci, puteți vedea că are o capacitate mare, iar dacă sunteți o persoană care vrea să aibă tot timpul frigiderul plin atunci acest model o să vă ajute în acest sens. Nu trebuie să vă stresați cu dezghețarea și decongelarea pentru că-i un model No Frost.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model caracteristica No Frost care nu e de orice fel, ci Full, adică și la congelator și la frigider. Nici nivelul de zgomot nu e prea mare deoarece e de 43 dB, ceea ce înseamnă că nu o să vă trezească seara din somn. Chiar dacă e foarte mare, dacă se întrerupe curent alimentele nu se vor altera deoarece are o autonomie de funcționare fără curent de circa 19 ore.
Singurul lucru care nu-l are e Multiflow, dar asta-i o caracteristică întâlnită doar la modelele de peste 3000 lei.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat frigo la promoție, adică ieftin atunci acest model ar fi bun, iar dacă ești deștept atunci îl achiziționezi în perioada următoare (maxim o săptămână) deoarece nu știi niciodată cât ține promoția de aici.

Te-ar mai putea interesa