Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint ENBGH19223FW, combină de 485 litri

O combină frigorifică care v-o recomand celor care vor un side by side dar nu și-l permite, e Hotpoint ENBGH19223FW. Spun asta deoarece are un volum de 485 litri și o capacitate de congelare mare. Capacitatea congelatorului e cea mai mare decât a  altor combine dar tot nu se compară cu o ladă frigorifică ori un congelator clasic. Având în vedere că e și al promoție iar alternative aproape că nu există, nu văd de ce nu ați alege un astfel de aparat frigorific. Prețul mi se pare destul de atractiv având în vedere volumul, tehnologie No Frost, designul și eficiența. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Se poate observa că mai mare decât combinele obișnuite, fiind mai lată dai ușile sunt pe măsură. Dor privindu-l, vă puteți da seama de cât de spațios e și la interior.

Așa arată

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum net de 486 litri, astfel congelatorul e de 162 litri iar restul îl găsim la frigider. Având în vedere că are Full No Frost, această tehnologie o vom regăsi în toată combina și nu doar la congelator. Controlul electronic e destul de interesant însă nu cred că-l veți folosi atât de des, doar când aveți nevoie de o temperatură mai redusă deoarece ați introdus mai multe alimente deodată. Ecranul LCD oferă informații mult mai clare despre temperatura de la interior.

Rafturile sunt din sticlă dau un plus de eleganță și sunt mai ușor de curățat decât cele din sârmă. Având în vedere cât de mare e congelatorul, e normal să aibă o capacitate de congelare de 18 kg la 24 ore. Clasa A+ presupune un consum redus de energie și chiar dacă pare mare, e mic deoarece trebuie luat în considerare și volumul aparatului. Veți economisi bani și pe partea de consum deoarece nu mai e nevoie să achiziționați 2 aparate ci unul singur.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: beneficiază de control electronic la exterior, Full No Frost, design elegant, preț atractiv, interior bine iluminat etc.

Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Acest Hotpoint ENBGH19223FW e un aparat frigorific interesant deoarece oferă un volum mult peste media combinelor frigorifice. Pot spune că se adresează familiilor mai mari dar și restaurantelor deoarece spațiul de depozitare și congelare e mai mult decât satisfăcător. Nu cred că veți găsi ceva mai bun decât acest aparat în special dacă luați în considerare și caracteristicile tehnice și nu doar tehnologiile.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Relu

    Buna ziua,
    Stiti cumva dimnesiunile acestei combine, fara usi? As vrea sa stiu daca incape pe usa din bucatarie, si nu am gasit pe nicaieri dimensiunile acestea. (nu 195,5x70x74)
    Multumesc

  • alex

    ….PE care v-o recomand…

Lasă un comentariu