Hotpoint ENBGH 19423 FW, combină High Definition

Hotpoint ENBGH 19423 FW e o combină premium dotată cu High Definition Cooling, adică pe lângă No Frost are Active Oxygen, Air Tech Evolution și altele.
Un astfel de aparat se adresează persoanelor interesate de un aparat care să aibă un volum mare și o eficiență energetică deosebită. Modelul acesta are volum net de 450 litri, iar clasa de eficiență energetică e A+++ (consumul anual e de 219 kWh).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine (e de culoare argintie), ci și unul care are o fiabilitate foarte bună.


Caracteristici

Modelul de față vine cu diferite caracteristici utile cum ar fi volumul net de 450 litri, consumul de 219 kWh pe an, dezghețarea automată și diferite funcții utile.
Nu doar are No Frost, ci are și High Definition Cooling care presupune că aparatul asigură condiții optime pentru păstrarea alimentelor.
No Frost e o funcție care presupune că aparatul răcește fără a produce gheață.
Economie de energie se realizează și prin funcția Holiday care presupune că aparatul consumă mai puțin curent când nu e deschis pe perioade lungi de timp.
Mânerul e unul de culoare aluminiu, iar conform producătorului ușile sunt reversibile la dreapta.
Compartimentarea sa e ok întrucât vine cu un frigider care are 3 rafturi + compartiment legume + 3 rafturi la ușă. Congelatorul e unul cu 3 compartimente, iar acestea având congelare de 18kg la 24 ore zic că e foarte bun.

Păreri pentru și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, clasa de eficiență deosebită, volumul mare, compartimentarea ok și că se descurca foarte bine la congelare.
Mi-ar fi plăcut mai mult dacă ar fi avut mânerele integrate.

Concluzii

Modelul ENBGH 19423 FW e unul de top adresat celora interesați de un aparat cu o înălțime de sub 2 metri și care să fie dotat cu No Frost.
Autonomia de funcționare fără curent e una mare (18 ore), iar dacă se întrerupe curentul alimentele nu se vor strica.
Brandul Hotpoint e unul americano-european cu experiență 106 ani în producerea de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa