Hotpoint ECOSD 109 S

Ariston făcea niște electrocasnice de 5 stele, iar Hotpoint (cum se numește mai nou) a preluat ștafeta. O nouă creație a acestui brand e mașina de spălat rufe Hotpoint ECOSD 109 S, iar aceasta se remarcă prin faptul are un consum redus de curent, eficiența la spălare și silențiozitatea de care dă dovadă. În opinia mea nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun având în vedere că e un electrocasnic din 2012.

Poze

Din imagine se poate vedea că ECOSD 109 S arată foarte futuristic cu acel ecran LCD, iar panoul său de comandă e realizat foarte complex. Nu cred că va fi complicată utilizarea acestui produs (chiar dacă pare a avea multe butoane și un ecran mare și complicat) deoarece vine și cu un manual de utilizare din care găsiți instrucțiunile sale.

Așa se prezintă

Specificaţii tehnice

Hotpoint ECOSD 109 S se poate încărca cu rufe frontal și suportă 5 kilograme. Din această cauză cred că ar fi utilă pentru familii cu până la 4 persoane în componență. Se poate spune că e eficientă din punct de vedere energetic și asta pentru că are clasa A+. Este eficientă și la spălare deoarece are clasa A, însă stă mai prost la centrifugare datorită celor doar 1000 rotații. Zgomotul produs e unul ic deoarece la spălare produce doar 54 decibeli ceea ce e foarte puțin în comparație cu alte mașini.

Păreri pro şi contra

Pro: ECOSD109 S a sosit în magazinele românești la începutul anului 2012 deci e un model nou; prețul e bun și la fel și raportul dintre preț și calitate; vine cu sisteme de protecție a copiilor și a producerii de inundații în locația unde doriți să amplasați electrocasnicul; vine cu un sistem de reglarea consumului (anul trecut doar câteva mașini aveau așa ceva însă acum majoritatea modelelor 2012 prezintă această caracteristică) care e unul foarte bun deoarece vă va ajuta să plătiți mai mult pe factura energetică și cea de apă.
Contra: era bine dacă avea o capacitate a cuvei ceva mai mare.

Concluzie

ECOSD109S vine de la Ariston-Hotpoint și ar putea fi considerat ca fiind un model aproape premium datorită caracteristicilor sale, dar și datorită culorii silver (argintiu). Această culoare e una deosebită și mă gândesc că e un factor destul de important pentru achiziționarea unui anumit model de mașino, după factorul performanțe în spălare.

Te-ar mai putea interesa