Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint ECOS6L 1052 EU M, mașină de spălat rufe cu adâncime de 41.9 cm

Una dintre cele mai accesibile și bune mașini de spălat rufe de pe piață e Hotpoint ECOS6L 1052 EU M. Chiar dacă nu e foarte populară, aceasta poate fi folosită cu ușurință datorită pictogramelor, dar tot puteți studia manualul de instrucțiuni. Arată destul de bine, iar dacă nu vă place, puteți alege o variantă dintr-o generație mai nouă. Nu are mare relevanță designul, dacă nu vă interesează acest aspect și modelele accesibile nu sunt chiar atât de elegante.

Cele mai bune modele de pe piață în acest buget, pot fi oferite de acest brand și pot fi variante chiar mai performante pentru un buget mai generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acest model poate fi încărcat frontal și se poate vedea din poza de sus. Performanțele sunt destul de bune doar că e vorba de o mașină accesibilă, deci nu puteți avea pretenții. Sunt multe modele care au o adâncime de 45 cm, dar puteți alege pentru acesta dacă vreți o variantă și mai compactă. Nu cred că una cu încărcare superioară ar fi atractivă deoarece nu oferă prea multe și costă mai mult.

Programele sunt foarte importante deoarece în funcție de alegere, așa vor fi și rezultatele. Sunt și programe speciale care fac diferența, iar voi puteți opta pentru modelul de mia sus pentru că oferă cele mai utile programe. Apreciez că oferă și destule funcții: Super Wash, selectare centrifugare, sistem blocare butoane (protecție copii) și programare întârziată.

Păreri pro și contra

În general, aparatele mai compacte sunt mai atractive, dar performanțele sunt destul de limitate (la capacitate de spălare și centrifugare). Acesta excelează la capitolul eficiență energetică, de aceea are și o clasă energetică A++.

Hotpoint ECOS6L 1052 EU M poate înlocui fără probleme orice model mai vechi deoarece e mai eficient și poate chiar mai compact. Aceasta poate fi pusă pe un dol datorită adâncimii reduce sau chiar sub blat dacă o vreți cât mai aproape de voi și să o supravegheați (să nu apese copii pe butoane). Modelul din clipul de jos e diferit, în sensul că face parte din generația precedentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu