Hotpoint EBQH20243

Combina frigorifică Hotpoint EBQH20243 e un model care impresionează prin aspectul său dar și sistemul No Forst care-l incorporează. Are un volum destul de mare și nici nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Eu zic că nu costă deloc mult pentru faptul că are minim 2 ani ca și garanție. Înălțimea sa e de 200 centimetrii, adică 2 metri și asta înseamnă că o să puteți „depozita” combina în locații care au puțin peste 2 metri înălțime.

Poze

Hotpoint EBQH 20243 arată foarte bine pe negru și asta o face foarte unică deoarece nu am mai văzut prea multe combine care să fie negre și să coste sub 2000 lei. Nu am pus o imagine cu interiorul însă trebuie știut că are iluminare interioară ca orice aparat frigorific și această caracteristică o să vă ajute să vedeți mai bine alimentele când e întuneric.

Un look unic

Specificaţii tehnice

Despre detaliile tehnice ale Hotpoint EBQH20243 trebuie spus că sunt destul de complexe în sensul că are volumul mare, adică de 331 litri (brut), iar volumul net e de 314 litri. Frigiderul are cel mai generos volum având 241 l și e împărțit de patru rafturi. Congelatorul e unul foarte eficient și spun acest lucru deoarece în 24 ore poate congela 7 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult; înglobează No Frost; nivelul de zgomot e unul mic; are o autonomie destul de bună de undeva la peste 10 ore care va face ca alimentele care le aveți puse pentru păstrare în frigider/congelator nu se vor altera în lipsa curentului electric; nu consumă deloc mult curent și asta se poate vedea în faptul că are clasa A+ de eficiență energetică.
Contra: poate că negrul nu e o culoare pe gustul oricui, dar trebuie spus că aparatul arată foarte bine… în opinia mea.

Concluzie

Aparatul de față e unul foarte unic din prisma aspectului și a dotărilor și nu am ceva de rău de menționat în legătură cu Hotpoint EBQH 20243. Utilizarea se va dovedi foarte ușoară deoarece nu are butoane multe ori un panou de comandă, iar dacă sunteți de părere că nu vă descurcați cu aparatul electro atunci cred că o să puteți să vă informați din manualul său despre cum poate fi folosit.

Te-ar mai putea interesa