Hotpoint EBM18220F, combină frigorifică 283 litri

Combina frigorifică Hotpoint EBM18220F e una de 283 litri cu No Frost și alte dotări interesante. Eficiența energetică e foarte bună, motiv pentru care veți economisi bani pe parcurs. Designul mi se pare destul de reușit și îmi plac combinele cu mânere integrate. La unele combine mânerele integrate sunt verticale și nu orizontale, dar acele modele sunt destul de rare și sunt oferite doar de unii producători. Apreciez că are 2 compartimente speciale pentru legume/fructe iar dacă vă place să aveți fructe proaspete o perioadă mai lungă, viitoarea combină trebuie să aibă un compartiment similar.

Prețul său mi se pare destul de bun cu toate acele caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

E un aparat frigorific mare – 283 litri, iar acel volum e cel net (cel brut e de 300 litri). E împărțit bine astfel că frigiderul beneficiază de un volum mai mare – 210 litri. Restul e oferit congelatorului care nu are nici un compartiment de tip BigBox dar cele 3 compartimente sunt generoase. Poate că nu are ultimele tehnologii de pe piață, dar e destul de eficient acest aparat. Are clasa energetică A+ iar consumul e undeva la 0.77 kWh pe zi (24 ore).

E oarecum normal să aibă și No Frost deoarece are un volum generos, iar dezghețarea sa se face automat. O capacitatea de congelare mai generoasă e bine venită. Pe partea de design are: finisaj pe inox, uși cu deschidere spre dreapta, mânere integrate, iluminare și uși reversibile. Pe partea de funcții și siguranță are sistem antibacterian și funcție eco. COmbine mai scumpe aduc mai multe opțiuni datorită controlului electronic.

Plusuri: volum mare, consum redus, No Frost, elegantă la exterior și interior, rafturi din sticlă și protecție antibacteriană.
Minusuri: nu are.

Hotpoint EBM18220F are doar un minus însă nu cred că e așa de evident – capacitate de congelare mică. Ei bine, congelatorul nu e foarte mare deci nu vă puteți aștepta la mai mult, plus că mulți dintre voi nu obișnuiți să cumpărați mai mult de 3-4 kg de alimente pentru congelator. O recomand și pentru că e la promoție, iar brandul e unul destul de cunoscut.

Te-ar mai putea interesa