Hotpoint EBM18210, combina frigo

Hotpoint EBM18210 e un model nou de combină frigorifică de la Ariston-Hotpoint și e recomandată de volumul mare, un consum mic de curent și caracteristica de control igienă. Nici nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Dacă te preocupă garanția atunci trebuie să știi că vine din start cu 2 ani, iar dacă vrei mai mult atunci poți alege o extensie de maxim 2 ani în plus.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare albă și chiar dacă nu am pus o imagine cu interiorul, trebuie știut că arată foarte bine la interior. Compartimentarea e foarte bine realizată, frigiderul având 3 rafturi din sticlă, iar congelatorul are 3 compartimente. Normal că frigiderul e poziționat sus, iar congelatorul e jos… ca la oricare altă combină.

Exteriorul
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Hotpoint EBM18210 e un model foarte bun care arată excelent, iar detaliile sale tehnice sunt excepționale. Beneficiază de un volum net de 303 litri care e împărțit în 90 litri ai congelatorului și 213 ai frigiderului. Chiar dacă e așa de mare nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de curent deoarece are clasa de eficiență energetică A+ în condițiile în care într-un an consumă 285 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; vine de la un brand foarte bune (cine nu a auzit de Ariston sau Hotpoint?); e un adevărat aparat de îndelungă folosință în condițiile în care garanția poate fi mărită la 4 ani și așa o să aveți 0 stres; beneficiază de o autonomie mare; capacitatea de congelare e de două ore; vine cu agent de răcire normal de tipul R600a care se găsește în majoritatea aparatelor frigorifice, iar dacă peste câțiva ani trebuie schimbat atunci nu trebuie să vă faceți griji deoarece se găsește des.
Contra: nu beneficiază de No Frost.

Concluzie

Dacă te muți la casă nou sau vrei un înlocuitor pentru vechiul frigider atunci o combină ar fi alegerea perfectă. Modelul acesta e îmbinarea perfectă între frigider și congelator, ajutându-te să pui la păstrare multă mâncare. Faptul că nu are No Frost nu ar trebui să vă deranjeze deoarece decongelarea și dezghețarea trebuie făcute o dată pe an (sau ceva de genul) și din această cauză nu trebuie să vă stresați prea mult.

Lasă un comentariu