Hotpoint EBM 17210, combină frigorifică albă

Hotpoint EBM 17210 e o combină frigorifică de 271 litri, cu finisaj alb și cu eficiență energetică A+. Arată bine atât la exterior cât și la interior iar dacă nu aveți o combină favorită și aceasta e o alegere bună. Cu alte cuvinte, consumă puțin, e fiabilă și încăpătoare. Îmi place că are compartimente generoase pentru fructe/legume, dar la unele combine veți găsi doar un astfel de compartiment. La un așa preț și volum nu are tehnologie No Frost, aceea putea reduce consumul de energie dar e mai utilă pe aparatele mai mari unde și congelatoarele consumă mult. E destul de luminos totul la interior, rafturile sunt transparent, iluminare bună etc.

Prețul său nu e chiar la îndemâna oricui dar mi se pare destul de justificat și alternative sunt chiar și de la alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Are un volum net de 272 litri care e bine împărțit dar nu are un congelator prea performant. Congelatorul e voluminos – 90 litri, dar capacitatea de congelare e de 2 kg la 24 de ore. Consumul anual de energie e de 261 kWh iar cel zilnic e de 0.71 kWh (se poate calcula ușor având în vedere că e un aparat care-l țineți conectat mai tot timpul).

Frigiderul are dezghețare automată, rafturi din plastic, compartimente, suporturi pe ușă, iluminare și cam atât. Unele combine mai scumpe oferă rafturi din sticlă, mai multe compartimente, dozatoare de apă/gheață etc. Congelatorul poate congela 2kg la 24 de ore care e o cantitate de congelare mică.

Ca și o caracteristică specială are suport pentru sticle, dar și pe ușa frigiderului se pot pune sticle. Nivelul de zgomot e redus – 41 dB și nu orice combină se poate lăuda cu așa ceva.

Plusuri: arată bine, e fiabilă, consum destul de mic, nu ocupă mult spațiu, interior bine iluminat, multe rafturi și destule compartimente.
Minusuri: congelator cu capacitate de congelare mică.

Hotpoint EBM 17210 e un electrocasnic mare care poate ocupa mult spațiu comparativ cu un aparat frigorific similar dar mai vechi. E bine să alegeți un aparat nou datorită eficienței, tehnologiilor mai noi, designului mai elegant și altor avantaje.

Lasă un comentariu