Hotpoint EBLH18223

Hotpoint EBLH18223 e o nouă combină frigorifică de la renumitul brand Hotpoint-Ariston și pe lângă faptul că nu costă mult are No Frost, multe alte tehnologii utile și un aspect premium. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care nu doar arată premium, ci și e. Aș putea spune că în momentul de față e un best deal deoarece nu am văzut modele mai bune ca acesta și cu acest cost mic de achiziție.

Poze

Modelul e față e unul de culoare gri-inox și are o înălțime de 187 centimetri. Din cauza aceste înălțimi peste medie în aparat încap mai multe alimente decât într-o combină convențională. S-ar putea spune despre EBLH18223 că e îmbinarea perfectă dintre frigider și congelator, iar compartimentarea sa e foarte inteligent gândită.

Exteriorul
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Modelul de față are o capacitate de 282 litri care e posibilă datorită dimensiunilor generoase. Frigiderul are cea mai mare parte de 209 litri, iar restul îi corespunde congelatorului. Normal că vorbim despre volum net și nu brut.
Modelul acesta vine cu două funcții care te scapă de griji și te ajută să mănânci alimente cât mai proaspete. Acestea sunt No Frost și Active Oxygen. Prima nu are nevoie de nicio introducere, iar a doua e una relativ nouă echivalentă, oarecum, Multi Flow, și poți vedea despre cum funcționează din preview-ul de la final.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare pentru funcțiile de top pe care le integrează; utilizarea sa corectă și la capacitate maximă nu presupune vreo intervenție din partea dvs; e cel mai ieftin model cu Multi Flow (varianta Asriston-Hotpoint); vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult pe puțini bani; cei 44 dB sunt exact ceea ce vă doriți în cazul în care vreți liniște deoarece această combină e foarte silențioasă.
Contra: nimic.

Concluzie

Aparatul frigo despre care am scris în acest articol nu o să vă streseze prea mult deoarece decongelarea și dezghețarea sunt procese automate, iar dacă sunteți o persoană ecologică atunci trebuie menționat că acest aparat o să fie perfect pentru dvs. deoarece are sigla Ecotech. Dacă sunteți un consumator de vinuri care se respectă o să puteți ține vinul la rece în aparat deoarece are până și raft special pentru vinuri.

Te-ar mai putea interesa