Hotpoint EBLH18213O3F

Am plăcerea de a prezenta Hotpoint EBLH18213O3F – cea mai ieftină combină frigo de pe piață care vine cu No Frost și ceva de genul Multi Flow, care e o alternativă pe alb la EBLH18223. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e foarte mic în condițiile în care e un aparat premium.
Dacă nu aș avea deja o combină frigorifică atunci acest model ar fi primul pe lista mea de cumpărături.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest aparat și că e unul de culoare albă, după cum ziceam anterior. Vine cu o înălțime de 187 centimetri ceea ce înseamnă că la interior e foarte mult spațiu pentru alimentele care doriți să le păstrați proaspete.

Exteriorul
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Acest model vine cu o capacitate foarte mare de 282 litri care e una netă. Pot spune despre compartimentare că e foarte bine gândită în condițiile în care frigiderul are 209 litri, iar congelatorul are undeva la 71. În ciuda faptului că e așa de mare, consumul de curent rămâne unul redus de 296 kWh pe an și asta înseamnă că aparatul intră în clasa de eficiență energetică A+. Chiar dacă se descurcă formidabil cu referire la răcire și e mare, nu scoate deloc mult zgomot deoarece e mai silențios decât un aspirator de mână… producând undeva la 44dB care nu e deloc mult.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul incredibil de mic pentru ce are în el; vine cu No Frost (o caracteristică care vă ajută să nu vă mai stresați cu referire la decongelare sau dezghețare) și Active Oxygen (răspunsul Hotpoin-Artiston la MultiFlow) care sunt două caracteristici; are sigla EcoTech care înseamnă că aparatul are un consum redus de energie ceea ce e foarte bine pentru mediul înconjurător; capacitatea de congelare e una decentă de 7 kilograme la 24 de ore.
Contra: capacitatea de congelare putea fi ceva mai mare; autonomia fără curent e de undeva la 10 ore.

Concluzie

În cazul în care ești o persoană informată și ai nevoie de o combină frigorifică atunci acest model ar fi excelent. Iar, dacă nu-ți place culoarea albă atunci există și un model pe gri – EBLH18223. Cât despre tehnologia Active Oxygen, puteți vedea mai multe din preview-ul de alături care exemplifică modul de funcționare a acesteia.

Lasă un comentariu