Hotpoint EBL 20213 F, combina frigorifică de 331 litri

Combina frigorifică Hotpoint EBL 20213 F e una decentă deoarece are un volum destul de mare pentru cât costă – 331 litri. Bineînțeles, e vorba de un model mare dar cu design interesant și simplu. Caracteristicile sale speciale sunt următoarele: control igienă, ecotech, holiday și raft pentru sticle cu vin. Deci puteți pune și sucuri ori răcoritoare pe acel raft special. Dar dacă optați pentru o combină obișnuită, se pot pune sticlele și pe suportul ușii. Se observă că designul nu are multe linii, îmi place forma frontală puțin rotunjită și că mânere sunt integrate. Întradevăr, un aparat cu mânere exterioare se deschide mai ușor.

Prețul său e unul atractiv chiar și cu No Frost, însă promoția e limitată, de aceea ar trebui să profitați de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E o combină cu volum net generos, adică 314 litri e mai mult decât media. Cel brut nu e volumul real și nu ar trebui să-l luați în considerare atunci când achiziționați un astfel de aparat. Clasa de eficiență la majoritatea modelelor e A+ și din ea reiese că aparatul are un consum redus. E undeva la 308 kWh pe an dar poate fi calculat pentru 24 de ore (dacă vă ajută să vă faceți mai ușor o idee despre el).

Volumul frigiderului e de 241 litri, iar congelatorul are restul de 73 litri. : Nu are dozatoare de apă sau de gheață, dar nici nu aveți nevoie de ele având în vedere că puteți pune sticle în frigider. Capacitatea de congelare e de 7 kg la 24 de ore, deci e ok iar compartimentele sunt destule (sunt 3).

Caracteristicile speciale sunt: iluminare interioară, sistem antibacterian, super răcire, super congelare, funcție vacanță și funcție eco. Autonomia fără curent e de 12 ore (unele au și mai mult).

Plusuri: are sistem de răcire avansat, arată bine, consum mic, destule funcții și sistemul antibacterian.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Hotpoint EBL 20213 F e un aparat bun pentru cei care îli doresc o combină mare pentru bucătărie și să fie albă (pentru a se potrivi și cu restul electrocasnicelor). Congelatorul e decent, dar nu vă oprește nimeni să luați unul suplimentar ori o ladă frigorifică.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu