Hotpoint EBI18210F, combină frigorifică albă cu No Frost

Combina frigorifică Hotpoint EBI18210F e una modernă datorită tehnologiilor prezente pe acesta: Dual Light (două lămpi), sistem dinamic termo-fluid Air Tech Evolution (sau No Frost), compartiment Super Freeze. Panoul de control iasă foarte bine în evidență și e poziționat în partea superioară unde nu pot ajunge cei mici. Indiferent că e la interior sau la exterior, controlul temperaturii e foarte important atunci când aveți mai multe sau mai puține alimente în interior. Controlul electronic e mai simplu de utilizat și e însoțit de pictograme ca și cel mecanic.

Arată foarte bine, de aceea am și pus prezentarea de la final care e cu un model similar (acela nu are control electronic). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, sistemul de răcire No Frost e prezent la ambele compartimente – congelator și frigider. Volumul net al său e de 283 litri, adică frigiderul are 210 litri și congelatorul restul de 73 de litri. Nu are chiar cel mai mare și performant congelator incorporat de pe piață. Pe an, acest aparat poate consuma numai 282 kWh.

Arată bine și pe alb și acest aspect e foarte important dacă aveți alte aparate cu aceeași culoare. Pe partea de funcții are funcția eco și cea de super-răcire. Totuși, compartimentul de sus al congelatorului are funcție de super-congelare, deci în acela puteți conserva alimente proaspete, iar în restul se pot pune alimente care nu sunt atât de voluminoase sau poate au fost deja congelate în magazin.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine, oferă un volum generos, consumul de energie e foarte redus, iar prețul e unul corespunzător pentru ce oferă. Poate că nu e cea mai avansată combină, dar pentru mulți dintre voi, poate fi de ajuns. Nu merită să luați un aparat second-hand cât timp noile modele oferă numai avantaje și arată mult mai bine.

Hotpoint EBI18210F e un aparat destul de mare care nu ocupă mult spațiu precum frigiderele deoarece are un congelator mai mare și o lățime de maxim 60 cm (frigiderele pot avea și 70 cm). În general, combinele au o lățime de 60 cm și pot avea și peste 2 metri înălțime, dacă e vorba de un volum net de peste 300 litri.

Te-ar mai putea interesa