Hotpoint EBF20223X, combină frigorifică No Frost

Hotpoint EBF20223X e o alegere bună pentru cei care vor să aleagă ceva mai special, spațios, cu finisaj pe inox, interior interesant și altele. Oricum e vorba de un aparat din segmentul premium și cred că se poate observa ușor din poza de jos. Pe ușa combinei se poate vedea că are un control electronic destul de avansat. Astfel, puteți controla mult mai bine combina și dă un plus de eleganță. Din poza de jos se poate observa că arată bine și al interior iar iluminare mi se pare eficientă. Chiar dacă nu e vorba de brandul vostru favorit, tot mi se pare o alegere bună deoarece e vorba de un brand cu experiență în domeniu.

E chiar și la promoție, dar e limitată și e bine să profitați de ea deoarece veți economisi niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Combina
Combina

Combina frigorifică e una destul de interesantă deoarece mi se pare spațioasă, eficientă dar și dotată. E vorba de un aparat frigorific cu capacitate de 314 litri iar acesta e împărțit destul de bine (73 litri la congelator și restul de 241 litri la frigider). Poate că acel congelator nu e cel mai spațios dar e destul de bun – poate congela circa 7 kg la 24 de ore.

Consumul de energie e undeva la 308 kWh pe an și mi se pare destul redus pentru acel volum. Cu alte cuvinte, consumul nu poate fi mare dacă și aparatul e mare. E dotat cu destule rafturi din sticlă, iluminare interioară, control electronic, suporturi mute și compartimente speciale. Congelatorul e unul bun pentru cei care nu vor să folosească alimentele imediat după cele le cumpără, iar dacă vreți unul superior, atunci ar fi bine să alegeți un frigider și nu o combină. Are funcții interesante: vacanță, super congelare și super răcire.

Plusuri: finisaj plăcut pe inox, destule funcții, congelator spațios și performant, consum redus și control electronic.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint EBF20223X nu e foarte ieftine dar prețul său mi se pare destul de corect (ținând cont de toate cele menționate mai sus). Dacă vă depășește cu mult bugetul, atunci vă recomand o combină fără No Frost ori cu un volum mai mic. Deci soluții există dar trebuie să renunțați la una pentru alta.

Lasă un comentariu