Hotpoint EBD20223F

Combina frigorifică Hotpoint EBD20223F e una destul de reușită deoarece oferă un volum mare, clasa A+, No Frost, control electronic, finisaj inox și suport sticle. Sunt caracteristici importante dacă vă doriți ceva mai deosebit în bucătărie și un model foarte bun care ar putea înlocui fără probleme vechiul frigider sau vechea combină. Prefer cele pe culoarea inox, deoarece pe alb se observă ușor murdăria iar la unele albul devine galben (în câțiva ani). Deasemenea, îmi plac și cele cu inox antiamprentă dar sunt ceva mai scumpe și nu cred că merită să dați mai mulți bani pentru o astfel de caracteristică. În mare, designul seamănă cu cel al modelelor de la LG. Un astfel de model numit EBD20223F are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea de 314 litri e cea netă, pe când cea brută e de 331 litri. Deci frigiderul are 241 litri, iar congelatorul are 73 litri. Combina e dotată cu control electronic (afișaj LED) care se află pe ușa frigiderului, clasa A+ și suport pentru sticle. Frigiderul  vine cu 4 rafturi din sticlă, suporturi pe ușă, sistem de dezghețare automat și compartimente pentru legume/fructe.

Congelatorul său are trei compartimente și o capacitate de congelare mare – 7 kilograme la 24 ore. Chiar și acesta are No Frost, care împiedică formarea de gheață, astfel alimentele își păstrează calitățile și consumul de energie e redus. E vorba de un consum energetic anual de numai 308 kWh. Pe partea de funcții are: funcție vacanță, super-congelare, control electronic și super răcire. La capitolul design, are următoarele caracteristici: culoare inox, mânere incorporate, iluminare interioară și deschidere spre dreapta a ușilor. Chiar și autonomia fără curent e un aspect destul de important dar care nu poate fi un criteriu de alegere a unui astfel de aparat. În cazul acestei combine, e vorba de o autonomie de 14 ore fără curent.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volum mare în frigider, sistem de răcire No Frost, consum corespunzător de energie, arată foarte bine, capacitate mare de congelare la 24 de ore, protecție antibacteriană numită Hygiene Control și control electronic al temperaturii.

Minusuri: congelatorul are doar 73 litri.

Concluzie

Hotpoint EBD20223F se adresează celor care nu vor un congelator prea mare deoarece merg des la cumpărături, ci doar un frigider generos. Alternative la acesta sunt suficiente chiar și de la alți producători, iar dacă vă interesează doar sistemul o Frost, există soluții accesibile oferite de Samsung sau Electrolux.

Te-ar mai putea interesa