Hotpoint E4DYAAXC, combina cu No Frost

Una dintre cele mai avansate combine frigo de pe piață e modelul Hotpoint E4DYAAXC, iar asta e așa deoarece are sistem No Frost și un volum net de 402 litri. În combinație cu clasa de eficiență energetică A+ acest model e unul foarte economic.
Aș putea spune că se adresează celora cu un buget mediu și care vor un aparat foarte încăpător.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte capabil… de exemplu pe partea de congelare are 9 kilograme la 24 de ore.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată am pus alături o poză cu acest aparat. Puteți vedea cât de interesant se deschid ușile frigiderului… zici că e side by side. Datorită aspectului e unul dintre cele mai apreciate aparate frigorifice.

Combina
Combina

Detaliile tehnice care te interesează la acest model sunt volumul net de 402 litri, consumul mic de curent și că are o compartimentare foarte bine realizată. Iar, dacă sunteți un băutor de vinuri atunci rafturile din dotare te vor ajuta în acest sens.
Eficiența energetică e demonstrată de simbolul Ecotech care însoțește combina aceasta.
Și, dacă sunteți îngrijorați de igiena aparatului atunci trebui știut că pereții interiori îi sunt tratați cu ioni așa încât să nu se facă mucegai ori alte lucruri dăunătoare.

Plusurile acestui model sunt prețul nu prea mare (adevărul este că acum aparatul e la ofertă), că are garanție de 5 ani (asta cu garanția e o promoție și s-ar putea să nu mai fie valabil când citești articolul acesta) și funcția No Frost (care presupune că nu se formează gheață).
Lucruri negative nu sunt, dar nu ar fi stricat dacă ar fi avut multiflow (adică acel sistem de distribuție a aerului pe mai multe căi).

Deci, dacă te interesează o combină mare cu multe dotări atunci acest model ar fi ok. Vine și cu o autonomie de 18 ore care presupune că mâncarea nu se va altera dacă se ia curentul. Iar, în privința zgomotului trebuie spus că are un nivel de zgomot de 42 decibeli care e foarte mic.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu