Hotpoint E4DAAXC, combina frigorifică Quadrio

Produsele europene sunt de o calitate foarte bună și acesta e cazul modelului de combină frigorifică Quadrio Full No Frost Hotpoint E4DAAXC. E un model premium pentru persoanele care se respectă, și pentru a vă demonstra cât de tare e vă spun că are până și raft de vinuri. 😉 Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar atuurile sale ar fi volumul mare, construcția rigidă, caracteristica No Frost, consumul mic de curent și alte dotări de top.

Poze

Din imaginile alăturat se poate vedea cât de bine arată acest model și de ce i se zice Hotpoint Quadrio. Dacă nu v-ați prin atunci trebuie știut că numele e de la patru, adică patru uși. E un model de culoare inox care arată bine și se comportă la fel. Trebuie subliniat faptul că e un aparat mare deoarece are o înălțime de 1.95 metri și o lățime de 0.76 metri.

Deschis
Deschis
Exteriorul
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Hotpoint E4DAAXC e un model foarte bun care are o capacitate mare de 402 litri care reprezintă volumul net total… care e împărțit în 292 litri ai frigiderului și 110 litri ai congelatorului. Chiar dacă e așa mare nu trebuie să ne facem griji cu referire la consumul de curent deoarece are un consum de curent de 393 kWh/an care corespunde clasei de eficiență energetică A+.
Se descurcă foarte bine la partea de congelare deoarece are o capacitate de a congela 9 kilograme la 24 de ore. Iar, dacă se întrerupe curentul atunci nu trebuie să vă faceți probleme deoarece are o autonomie de circa 18 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; fiabilitatea e și ea bună nefiind un aparat greu de folosit; vine cu o garanție normală; e dotat cu No Frost care presupune că nu se produce gheață, iar acest lucru înseamnă că nu mai aveți bătăi de cap cu dezghețarea sau decongelarea; nu produce prea mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 48 decibeli.
Contra: prețul e cam mare, iar pentru montare e nevoie de mai multe persoane.

Concluzie

Există diferite categorii de combine, iar modelul de față e unul de top, din categoria cea mai bună. Poți pune a păstrat chiar și sticle de vin (nu că în alte modele nu ai putea, dar acesta are raft special pentru așa ceva). Alături e și un preview despre cum arată acest model și modelele Quadrio în general.

Lasă un comentariu