Hotpoint E4DAABC, combina frigorifică

Combina frigorifică Hotpoint E4DAABC e una de 402 litri cu sertar pentru vinuri, clasa A+, No Frost, control igienă și un design special. Sunt caracteristici speciale decente, iar prețul e în mare parte justificat. Dacă luăm în considerare volumul net, e aproape cât două frigidere iar compartimentul special pentru vinuri nu poate fi găsit la oricare alt model. Designul e asemănător side by side-urilor, doar că aceasta are mai multe uși. Un astfel de model nu ar trebuie să lipsească din nici o bucătărie modernă și elegantă. Însă eleganța își are prețul, deoarece E4DAABC are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea netă e de 402 litri care e mult peste medie, pe când combinele obișnuite au circa 300 de litri și ceva. Sistemul de răcire No Frost e valabil atât pentru congelator cât și pentru frigider. Având în vedere că are multe compartimente, frigiderul are 292 litri și congelatorul are 110 litri. Deci nu mai nevoie de un congelator suplimentare sau ladă frigorifică. Bine, nu vă oprește nimeni să vă luați un aparat frigorific ulterior. Consumul energetic anual de 393 kWh pe an, care e decent dacă l-am compara cu volumul. Astfel are o clasă energetică A+ și are eticheta EcoTech (o găsiți doar la cele mai eficiente aparate).

Congelatorul are o capacitate de congelare potrivită – 9 kilograme la 24 de ore. La capitolul design are: mânere pe inox verticale/orizontale, iluminare LED și finisaj pe negru. La capitolele funcționalitate și siguranță prezintă următoarele funcții și dotări: vacanță, eco, super congelare și sistem antibacterian. Mai precis, e vorba de Hygiene Control (denumit și control igienă) care defapt presupune o folie care nu permite formarea de bacterii și mucegai. Alte caracteristici ale sale sunt: nivelul de zgomot de 45 dB și autonomia fără curent de 18 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect plăcut, volum foarte mare, e ideal pentru o bucătărie modernă, eficiență energetică foarte bună și fiabilitatea crescută.

Minusuri: nu are dozator pentru gheață (având în vedere că frigiderul e dotat cu două uși).

Concluzie

Hotpoint E4DAABC e un aparat frigorific din clasa premium și poate fi o alternativă bună la un side by side. Poate fi luat în rate deoarece nu e chiar accesibilă și dacă chiar aveți nevoie de ea, nu văd de ce nu optați pentru o astfel de sursă de finanțare. E acel aparat frigorific cu frigider spațios, congelator spațios și compartiment special (vinuri).

Te-ar mai putea interesa