Hotpoint DK20SIX, plita incorporabilă Domino cu 2 zone

Hotpoint DK20SIX face parte din seria Domino, adică are doar 2 zone de gătit. Costă cam cât o plită incorporabilă obișnuită deci dacă aveți un buget limitat, puteți lua și una clasică. Arată foarte bine și nu e oferită de un brand nou, ci de unul mai vechi care are experiență în domeniu. Se adresează celor care nu folosesc prea multe arzătoare și deci nu vor să piardă spațiu pe blat. Spun asta deoarece trebuie instalată pe blat și înainte de instalare e bine să vă informați cam care sunt dimensiunile nișei. Arată destul de bine și cu un cuptor incorporabil cred că veți face o alegere excelentă în special dacă alegeți unul electric.

Prețul plitei putea fi ceva mai bun dar cam toate plitele cu 2 arzătoare ori cu 4 arzătoare mai ieftine, costă cam atâta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

E o plită pe gaz deci e nevoie să aveți o alimentare corespunzătoare sau o butelie cu gaz în apropiere. Cele 2 arzătoare sunt diferite, astfel că cel mic are o putere de 1 kW iar cel mare e de 3kW. Panoul de control e poziționat frontal unde e și mai aproape. Aprinderea unui arzător se face simplu, prin apăsare și rotire. Deci e nevoie de o singură mână și nu de 2 ca la plitele aragazurilor.

Deci are o aprinderea electrică, dar și siguranță în cazul în care se stinge flacăra. Grătarul său e unul email și are o formă destul de reușită. Culoarea sa pe inox e prezentă la multe astfel de plite deoarece majoritatea o preferă (de un plus de eleganță în comparație cu alb).

Plusuri: e compactă, grătar emailat, arzător mare puternic, fiabilă, ușor de folosit și ușor de instalat.
Minusuri: nu prea sunt.

Singurul obstacol ar putea fi prețul ori numărul mic de arzătoare, însă Hotpoint DK20SIX a fost concepută pentru cei care nu vor prea multe arzătoare deoarece nu gătesc mult. Cred că e numai bună plita pentru bucătării de vară sau chiar și bucătării mai mici. Dacă considerați că aveți un blat mai mare pentru o plită mai bine dotată, alegeți una cu 4 arzătoare și nu prea aveți de ce să regretați.

Te-ar mai putea interesa