Hotpoint Direct Injection AQ105D49D, mașină de spălat 10 kg

Hotpoint Direct Injection AQ105D49D e una dintre cele mai performante mașini de spălat de pe piață și tehnologiile prezente pe aceasta sunt destul de bune. Mai precis, are o capacitate de spălare de 10 kg care e aproape dublu față de alte modele (în special cele vechi). Chiar și așa are un consum redus de energie, dar veți economisi bani și pentru că nu veți spăla de mai multe ori acea cantitate de rufe ci o singură dată. Nu are uscător incorporat dar nici nu puteți avea astfel de pretenții. Totuși un uscător ar fi perfect alături de această mașină deoarece pe partea de centrifugare stă foarte bine (astfel, uscătorul va usca destul de eficient acele rufe).

Prețul e destul bun pentru ce oferă și ca și performanțe, e aproape cât două modele la un loc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar din poza de sus se poate observa că are încărcare frontală, iar cele cu încărcare verticală nu sunt așa de performante. Acceptă până la 10 kg de rufe, dar puteți spăl și pe jumătate deoarece există programe pentru încărcături mai mici ori scurtați programul. E dotată cu control electronic, de aceea e prezent și acel ecran LCD pe care se pot vedea diverse informații.

Caracteristicile generale ale acestui aparat sunt: 1400 RPM, capacitate de 10 kg și eficiență energetică A+++. Celelalte clase de eficiență sunt bune și sunt conforme cu caracteristicile anterior menționate. La capitolele funcții și programe are: selector centrifugare, protecție inundații, control al stabilității etc.

Nivelul de zgomot e mare doar în timpul centrifugării, ca la oricare alt model iar nivelul de consum e mai mare decât la alte modele dar trebuie să ținem cont și de performanțe. Bineînțeles, nu e o mașină compactă deci e la fel ca și oricare alt electrocasnic mare. E bine să aveți un spațiu de cam 60 pe 60 cm.

Plusuri: poate spăla multe rufe, consum redus de energie, multe funcții și programe utile.
Minusuri: nu are.

Hotpoint AQ105D49D cu tehnologie Direct Injection e alegerea perfectă pentru cei care au mult de spălat acasă sau la restaurant. Deci poate fi folosită în diverse locații și chiar merită să faceți această investiție. Jos e un clip cu prezentarea acestei noi tehnologii inovatoare și care mărește durata de viață a mașinii dar și eficientizează totul. Deci vă recomand să-l vizionați și vă veți face o idee despre ea.

Te-ar mai putea interesa