Hotpoint Direct Flame PKQ644DGHK, plită incorporabilă premium

Plita incorporabilă Hotpoint Direct Flame PKQ644DGHK e una dintre cele mai speciale modele care le-am văzut până acuma și mă refer doar la acea tehnologie de distribuire a flăcării – Direct Flame. Mai precis, flacăra nu se formează doar pe marginile arzătorului, ci și pe mijloc. Astfel, timpul de fierbere scade și veți câștiga timp. Bineînțeles, se va consuma mai mult gaz însă nu veți mai ține plita pornită atâta de mult timp, deci tot pe acolo veți ajunge cu acel cost. Nu mai e nevoie de arzător Wok și chiar și designul impresionează. E ceva mai mare decât o plită obișnuită și se datorează faptului că are arzătoare dispuse în formă de „+” și nu „x”.

Prețul mi se pare destul de justificat chiar dacă pare a fi prea piperat pentru o plită pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Chiar dacă prețul vi se pare cam mare pentru o plită cu gaz, e în mare parte justificat. Mă refer la randamentul oferit care e superior altor plite pe gaz și nu uitați că gazul are un cost lunar mai mic decât dacă ați folosi o plită electrică. Are patru arzătoare ca și majoritatea plitelor, doar că aceasta are arzătoare dispuse diferit. O astfel de poziționare oferă un avantaj: puteți pune vase mai mari.

E dotată cu aprindere electrice, butoane de tip push-up, siguranță, sticlă vitroceramică și grătare din fontă. La aceasta fiecare arzător are propriu grătar, astfel curățarea ei nu nu va fi o provocare. Arzătoarele sunt destul de puternice în special cu ace tehnologie.

Plusuri: acea tehnologie Direct Flame, aspectul modern, ușor de folosit, fiabilă și ușor de curățat (bineînțeles e nevoie de un soluție specială deoarece e vorba de sticlă).
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Hotpoint PKQ644DGHK e o alegere bună dacă vreți neapărat o alimentare cu gaz la acea plită și vreți să arate și bine. O alternativă în acest buget poate fi o plită cu inducție care vine și cu un panou electronic. Bineînțeles, pentru cea cu inducție e nevoie de vase speciale iar suprafața plitei nu se încălzește ca și la cele electrice clasice. Jos am pus un clip  cu prezentarea tehnologiei mai sus menționate și oferă un avantaj care nu trebuie neglijat.

Lasă un comentariu