Hotpoint CG64SG1WI, aragaz premium

Dacă te interesează un aragaz ușor de utilizat și cu facilitatea de aprindere electrică, printre altele, atunci Hotpoint CG64SG1WI ar trebuie să fie pe lista ta de alegeri. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar drept cadou se oferă un set ustensile grătar Mio, cadou util deoarece are grill în cuptor.
Aș spune că e un model ușor de folosit și destinat acelora care au mai multe așteptări de la un astfel de aparat.

Aspect

Se poate vedea că e un model de culoare albă care se prezintă destul de bine. Panoul de comandă e unul format din 6 butoane ușor accesibile și foarte mari. Ceea ce se poate vedea și din imagine e faptul că are picioare ajustabile, lucru util în cazul în care vreți să îl ajustați pe înălțime.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul de față e unul care are patru arzătoare alimentate de la rețeaua de gaz, iar un lucru normal e faptul că aceste arzătoare sunt protejate. Și cuptorul e unul alimentat tot pe gaz având o capacitate de 58 litri. E un model normal deoarece are o lățime de 60 centimetri, iar datorită acestui fapt o să puteți monta numai bine o hotă deasupra.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu aprindere electrică (vezi aici mai multe modele cu aprindere electrică); garanția e de 2 ani, cu posibilitate de a o mări la 4 ani prin Garanție Plus, lucru care-l recomand; dotarea cu grill vă ajută să preparați felurile preferate de mâncare și atunci când afară nu e vreme prea faină pentru așa ceva.
Contra: nu are rotisor (vezi aragazuri cu rotisor).

Concluzie

Dacă te interesează un aragaz ușor de folosit și cu facilitatea de grătar atunci modelul de față ar fi unul pe care eu îl recomand. Nu costă deloc mult, iar brandul care-l face e unul de încredere și cu un istoric în spate. Utilizarea e una deloc complicată, iar dacă nu vă descurcați cu ceva atunci vă recomand să apelați la manualul său de utilizare.

Te-ar mai putea interesa