Hotpoint C 34S G3 X R, aragaz cu rotisor și capac din sticlă

Aragazul Hotpoint C 34S G3 X R e un model deosebit și care iasă ușor în evidență datorită designului său. Are și o mulțime de dotări și caracteristici tehnice bune. Chiar dacă e scump, e tot un model pe gaz, alimentare care oferă acel randament spre care tindeți. Cele electrice nu oferă un randament ridicat, însă dacă chiar vreți un model electric, alegeți unul mixt (cuptor electric și plită pe gaz). După cum am precizat anterior, nu oricine și-l permite iar prețul mi se pare destul de justificat. Întradevăr, nu e excelează la toate capitolele dar în mare e ok. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

E evident că are un finisaj pe inox și se observă că are un cronometru neobișnuit (de tip retro) care pare să înlocuiască cel de tip mecanic. Nu are un cronometru electronic deoarece nu e un aragaz electric.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o plită clasică și dimensiuni și arzătoare de diferite dimensiuni dar fiecare are siguranță și aprindere electrică. Aprinderea sa face de la buton și nu e integrată ca și la plitele incorporabile. Faptul că sunt alimentate pe gaz, oferă un plus de randament comparativ cu cele electrice. Siguranța care o găsiți la acest model e una utilă având în vedere oprește gazul în caz că nu mai e flacără.

Grilajul plitei e emailat ca și interiorul aragazului. Cuptorul are grill, rotisor, timer și multe altele. Capacul din sticlă îi dă un plus de eleganță deoarece e transparent și se curăță ușor. Conținutul pachetului vine cu 2 tăvi, grătar cuptor și acel capac de care vă ziceam anterior. Cât despre volumul cuptorului, ei bine, e de 57 litri (cât media).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e dotat cu rotisor, sertar, aprindere electrică la plită, sertar inferior pentru vase/ustensile și capac de sticlă.

Minusuri: cuptorul nu are aprindere electrică.

Concluzie

Acest Hotpoint C34SG3XR e o alegere destul de interesantă având în vedere că modele cu rotisor sunt puține. Chiar și designul e oarecum neobișnuit pentru un aragaz și aici mă refer la acel timer, plită și ușa cuptorului. Având în vedere cât costă veți găsi destule aragazuri care pot fi considerate alternative la acesta. Ca și o recomandare, vă recomand o hotă de tip șemineu daică care poate fi montată pe perete, pentru acel plus de eleganță (pe inox ar fi ideală).

Te-ar mai putea interesa